FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Semisubmarine11

Semisubmarine

Η επιχειρηματική ιδέα του semi SUBMARINE αφορά στην εκμετάλλευση του συγκεκριμένου «ημι-υποβρυχίου», αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και αποτελεί μια επένδυση απόλυτα ασφαλή και ιδιαίτερα εύκολη στη λειτουργία της, με μεγάλα περιθώρια κέρδους, ιδανική επιλογή για τουριστικές περιοχές.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

Η κύρια χρήση του semi SUBMARINE αφορά στην εξερεύνηση του βυθού. Ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό του, μπορεί να κυβερνηθεί από ένα άτομο και σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καθιστούν το κόστος λειτουργίας του ιδιαίτερα χαμηλό και κατά συνέπεια την επένδυση ιδιαίτερα κερδοφόρα.

Εκτός όμως από την εξαιρετική και πρωτοπόρα κατασκευή του, ο στόχος της μητρικής εταιρείας είναι να υποστηρίζει τους συνεργάτες της, παρέχοντας τόσο τη βασική οργάνωση, όσο και δοκιμασμένους τρόπους προώθησης, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.

Το semi SUBMARINE είναι χειροποίητο, με αποτέλεσμα να είναι μια αξιόπιστη και γερή κατασκευή. Έχει bow thruster και υδραυλικό τιμόνι, που το καθιστά εύκολο στην οδήγησή του, ενώ η κατανάλωση στη χρήση καυσίμων είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής δημιουργεί ένα αξιόπιστο και διαχρονικό σκάφος και μία επένδυση εξαιρετικά επικερδή.

12 PAX Cabin Fill 349x260 Galerija 01 Fill 347x260

Εμπειρία

Ως κατασκευαστές, η μητρική εταιρεία έχει την γνώση και την εμπειρία για πάνω από 15 χρόνια στο πεδίο του σχεδιασμού, της κατασκευής, αλλά και της προώθησης στον τουριστικό τομέα.

Τριάντα semi SUBMARINE κυκλοφορούν ήδη με απόλυτη επιτυχία στις ακτές της Αδριατικής καθιστώντας ’το μια αξιόπιστη και προσοδοφόρα επένδυση.

Ασφάλεια κατασκευής

Η προσεγμένη κατασκευή του semi SUBMARINE έχει δημιουργήσει ένα σκάφος εξαιρετικά δυνατό και σταθερό, ενώ 10 διαφορετικοί στεγανοί χώροι το καθιστούν εντελώς αβύθιστο προσφέροντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους επιβαίνοντες.

Περιβαλλοντολογικές αξίες

Οι επιβάτες με το semi SUBMARINE, έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν και να γνωρίσουν τον μαγευτικό κόσμο του βυθού με ασφάλεια, και να κατανοήσουν καλύτερα την σημασία της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το semi SUBMARINE συμβάλλει στη ευαισθητοποίηση του κοινού για την φροντίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν ανέγγιχτο και ασφαλές για τις επόμενες γενιές.

Galerija 04 Fill 346x260 Galerija 05 Fill 347x260

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

 • Εύκολη επένδυση – επιχειρηματική δραστηριότητα, με γρήγορη και ασφαλή απόδοση.

 • Τριάντα υποβρύχια δραστηριοποιούνται ήδη στις ακτές της Αδριατικής με μοναδική επιτυχία.

 • Ιδιαίτερο ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς.

 • Συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό.

 • Μικρός αριθμός απασχόλησης προσωπικού.

 • Χαμηλό κόστος καυσίμου.

 • Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας σε καθημερινή βάση.

 • Εκτεταμένη διάρκεια λόγω της εκτεταμένης καλοκαιρινής περιόδου στην Ελλάδα.

 • Λογική αρχική επένδυση.

 • Ολοκληρωμένη παράδοση του σκάφους με ό,τι χρειάζεται για την άμεση λειτουργία του.

 • Εκπαίδευση σε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της επιχείρησης, ιστοσελίδα, τεχνικές και εργαλεία marketing κ.λπ.

 • Προσθετικές πωλήσεις από επιπλέον είδη και υπηρεσίες που μπορούν να προστεθούν, όπως t-shirts, souvenirs, photos κ.λπ.

 • Λειτουργικό και εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για την ορθή συντήρηση του σκάφους.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

Δέσμευση

Η 15χρονη εμπειρία της μητρικής εταιρείας και η θέλησή της να δουλέψει δίπλα σε κάθε επενδυτή, την κατατάσσει στην κορυφή του ανταγωνισμού. Το προσωπικό της διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και η διοίκηση δεσμεύεται με τη σειρά της να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του semi SUBMARINE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών τουρισμού και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του semi SUBMARINE και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Fields marked with * are required

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά