FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

FsimaFB1

ΕΛΚΕΔΙΜ

Elkedymlogo Fill 250x81

Αποκτήστε τη δική σας δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο χώρο της επιδοτούμενης κατάρτισης και της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. ιδρύθηκαν και αναπτύσσονται ανεξάρτητα ή μέσω franchising σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλίκων από το 1989 διαθέτοντας εταιρείες με πολύχρονη και συνεχή εκπαιδευτική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΛΚΕΔΙΜ

Comment (0) Hits: 4396

POINT

Point Logo

Point Logo Fill 200x87

Τα κέντρα μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης Point είναι μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκαν το 2010 ξεκινώντας από το Ν. Κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που συντελούνται και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στο χώρο της εκπαίδευσης. Σκοπός είναι η κάλυψη των αναγκών των μαθητών, κάθε ηλικίας που έχουν την ανάγκη μιας καθημερινής εποπτευόμενης μελέτης από εκπαιδευτικούς για την καλύτερη προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά μετά το σχολείο διαβάζουν τα μαθήματά τους, έχοντας το απόγευμα ελεύθερο να παίξουν, να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να περάσουν δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά τους. Έτσι το διάβασμα σταματά να είναι και για τους γονείς μια εξουθενωτική εμπειρία, που ως τώρα έπρεπε να αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα: POINT

Comment (0) Hits: 2140

DYSLEXIA CENTERS

Dyslexia Centers Logo Fill 118x26

Τα Dyslexia Centers είναι εξειδικευμένα κέντρα πρόγνωσης, διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης της δυσλεξίας, των μαθησιακών δυσκολιών, της διάσπασης της προσοχής, της παρορμητικότητας και υπερκινητικότητας, της ελαφράς νοητικής υστέρησης, της μέτρησης της ευφυΐας και των δεξιοτήτων, που βασίζονται στην 27άχρονη διεθνή έρευνα, και κλινική εμπειρία του καθηγητή Παυλίδη σε γνωστά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: DYSLEXIA CENTERS

Comment (0) Hits: 2938

FASTRACKIDS

Fastrackids

Η εταιρία FasTracKids® International Ltd., δραστηριοποιείται από το 1998, στην παροχή προγραμμάτων Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών, με έδρα το Denver του Colorado των Η.Π.A. Είναι θυγατρική εταιρία της CrestComInternational η οποία απασχολείται από το 1987 με την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών επιχειρήσεων. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 22.500 €

Διαβάστε περισσότερα: FASTRACKIDS

Comment (0) Hits: 3326

GYMBOREE PLAY & MUSIC

GYMPOREElogo Fill 119x34

Η εταιρία Gymboree Play & Music, με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως πρωτοπόρος στην δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υποστηρίζουν την πνευματική, σωματική, συναισθηματική & γνωστική ανάπτυξη των παιδιών από βρέφη έως 5 ετών. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 160.000 €

Διαβάστε περισσότερα: GYMBOREE PLAY & MUSIC

Comment (0) Hits: 2998

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά