FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

FsimaFB1

DYSLEXIA CENTERS

Dyslexia Centers Logo Fill 118x26

Τα Dyslexia Centers είναι εξειδικευμένα κέντρα πρόγνωσης, διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης της δυσλεξίας, των μαθησιακών δυσκολιών, της διάσπασης της προσοχής, της παρορμητικότητας και υπερκινητικότητας, της ελαφράς νοητικής υστέρησης, της μέτρησης της ευφυΐας και των δεξιοτήτων, που βασίζονται στην 27άχρονη διεθνή έρευνα, και κλινική εμπειρία του καθηγητή Παυλίδη σε γνωστά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: DYSLEXIA CENTERS

Comment (0) Hits: 3374

HOMEWORK franchise

HomeworkFranchisenew

Homework Logo

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νέο, μετά από 50 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοπορία της γνώσης, της εκπαίδευσης και της επιτυχίας, με 40 υποκαταστήματα εντός και εκτός Αττικής προχωρά στο επόμενο βήμα. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις αλλαγές που συντελούνται αλλά και τις τάσεις που διαμορφώνονται στο χώρο της εκπαίδευσης δημιουργεί την πρώτη αλυσίδα Κέντρων Μελέτης στην Ελλάδα. Τα Κέντρα Μελέτης Homework, έχουν ως στόχο να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου διδακτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 €

Διαβάστε περισσότερα: HOMEWORK franchise

Comment (2) Hits: 5056

LINGUAPHONE

Linguaphone

Η Linguaphone institute Ltd ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανί στις αρχές του 20ου αιώνα. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1934 με την εταιρία Μ. Λέβης Α.Ε. που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Το οπτικοακουστικό Σύστημα Linguaphone αναγνωρίστικε παγκόσμια και καθιερώθηκε ως πρωτοπόρο, δίνοντας τη δυνατότητα εκμάθησης της ξένης γλώσσας σαν μητρική. Η Linguaphone σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών (32 συνολικά), δραστηριοποιείται πανελλαδικά, χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και δίνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε εκπαιδευόμενου.

Διαβάστε περισσότερα: LINGUAPHONE

Comment (0) Hits: 3390

ΝΕΟ

Neo Logo Low

O Όμιλος ΝΕΟ ιδρύθηκε το 1968. Έκτοτε, πορεύθηκε με συγκεκριμένο όραμα κα πλάνο ώστε να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που απευθύνονται στοχευμένα στους μαθητές με στόχο την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 €

Διαβάστε περισσότερα: ΝΕΟ

Comment (0) Hits: 7341

KORELplus

Korelplas

Το όραμα των κέντρων εκπαίδευσης πληροφορικής KORELplus επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης κυρίως στο χώρο της πληροφορικής, με σκοπό την αξιοποίηση των ικανοτήτων του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, σ΄ένα έντονα ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15.000 €

Διαβάστε περισσότερα: KORELplus

Comment (0) Hits: 3674

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά