FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Stegno Logo

Η επιχειρηματική πρόταση STEGNO PLUS δίνει πρωτεύοντα ρόλο στον παράγοντα άνθρωπο είτε από την θέση του υποψήφιου συνεργάτη είτε από την θέση του καταναλωτή. Με βασικό σλόγκαν "Είμαστε πρώτα στεγνοκαθαριστές και μετά οικονομολόγοι" δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ποιοτικό αποτέλεσμα, ώστε μέσα από αυτό να έρθουν τα οικονομικά οφέλη και όχι το αντίθετο.

Όραμα της εταιρείας είναι να παγιώσει την θέση της στην αγορά ως η έντιμη Ελληνική επιλογή που καλύπτει γεωγραφικά αλλά και πληθυσμιακά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, με ποιοτικό προϊόν που πάντα θα διασφαλίζει η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, βάζοντας σε πρωτεύοντα ρόλο την ανθρώπινη επαφή και όχι την αυτοματοποιημένη απρόσωπη εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία παράλληλα αναπτύσσει και τα Stegno Sat, πρατήρια παραλαβής και παράδοσης ρούχων, σε μικρές συνοικιακές αγορές. Στόχος η ευκολότερη πρόσβαση του καταναλωτή σε μια επιχείρηση που μπορεί να διασφαλίσει γρήγορη αλλά κυρίως ποιοτική εξυπηρέτηση, μέσα από συνεργασία με πραγματικούς επαγγελματίες του είδους, με υψηλή γνώση του αντικειμένου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η Stegno Plus γεννήθηκε από τη συνεργασία μιας ομάδας στεγνοκαθαριστών που πριν από περίπου μια δεκαετία, ξεχωριστά ο καθένας, έκτισαν το επιχειρηματικό τους εγχείρημα μέσα στον συγκεκριμένο κλάδο. Βάση αυτής της προσπάθειας είναι η καινοτομία, η διάθεση για απόκτηση σύγχρονης τεχνογνωσίας, η άρνηση στον παλιό και ξεπερασμένο εξοπλισμό και η υπέρβαση παρωχημένων νοοτροπιών, για το τι είναι και τι πρέπει να είναι σήμερα το καθαριστήριο.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας: «Η όρεξη για δουλειά, η τόνωση της ανταγωνιστικότητας μέσα από συνένωση δυνάμεων, η καινοτομία και η ανάπτυξη μιας δυναμικής μορφής κοινωνικής επιχειρηματικότητας με μέρισμα για κάθε επαγγελματία ήταν η παράμετρος που μας οδήγησε κάτω από μια κοινή ομπρέλα. Οι αξίες, αυτές, που ως επαγγελματίες μοιραζόμαστε, αποτελούν οδηγό για τη σχέση μας, αλλά και κοινός παρονομαστής, που αποτελεί εχέγγυο για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να ενταχθεί στο σχήμα. Με μια τέτοια αφετηρία χτίζουμε μια νέα σχέση με τον πελάτη. Με ένα σύστημα ποιοτικού ελέγχου για κάθε κατάστημα, με την προσωπική εποπτεία κάθε επαγγελματία διασφαλίζουμε αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα σε καλή τιμή. Για μας κάθε παραλαβή και παράδοση ρούχου αντιμετωπίζεται ως μοναδική. Με απλά λόγια είμαστε επαγγελματίες, που μας ενδιαφέρει να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό. Για μας επιβράβευση είναι το χαμόγελο και η ικανοποίηση των πελατών. Έτσι δημιουργήθηκε το Ελληνικό Δίκτυο Καθαριστηρίων Stegno plus, με σύνθημα το «καθαρές δουλειές» σε όλες τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη φράση».

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΑΝΑΛΟΓΑ

ROYALTIES: ΑΝΑΛΟΓΑ

MRK FEES: ΑΝΑΛΟΓΑ

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά