FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

20min Studio1

20min Logo

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Τα 20 Minutes Fitness δημιουργήθηκαν από μια ομάδα νέων ανθρώπων που φροντίζουν για την υγεία μας και την καλή φυσική μας κατάσταση με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Το σύστημα εκγύμνασης που χρησιμοποιούνε βασίζεται στην μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec.

Το Miha Bodytec αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο fitness και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, έχοντας τρία βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη γυμναστικής.

Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλές.

Η προπόνηση διαρκεί μόνο 20 λεπτά και η συχνότητα των προπονήσεων είναι αρκετή με μία φορά την εβδομάδα.

Τα 20 Minutes Fitness ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 δημιουργώντας το πρώτο micro gym στις Αχαρνές και μέσα σε τρία χρόνια λειτουργίας αριθμούν σε τρία (3) εταιρικά studios (Αχαρνές, Χαλάνδρι, Περιστέρι) και ένα (1) franchise (Τρίκαλα) έχοντας την 1η αλυσίδα micro gyms ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 3.000 ασκούμενους και 40.000 συνεδρίες καθιστώντας τα την πλέον έμπειρη αλυσίδα στον χώρο.

ΑΞΙΕΣ

Από την αρχή της πορείας τους, τα 20 Minutes Fitness βασίστηκαν σε τρεις βασικές αξίες με ουσιαστικό αποδέκτη τον άνθρωπο, τον άνθρωπο που όταν θα περνάει την πόρτα του 20 Minutes Fitness να αισθάνεται πως μπαίνει σε ένα περιβάλλον που του εμπνέει Επαγγελματισμό, Ειλικρίνεια και Φροντίδα.

ΟΡΑΜΑ

Τα 20 Minutes Fitness έχουν ως όραμα να συμβάλλουν αποτελεσματικά στο να αλλάζει η ζωή των ανθρώπων, βοηθώντας τους να κάνουν το πρώτο βήμα της αλλαγής χτίζοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης για τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα 20 Minutes Fitness έχουν σχεδιάσει ένα βιώσιμο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποσβέσει το κεφάλαιο της αρχικής επένδυσής του και να εξασφαλίσει ένα κερδοφόρο πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κλάδος του συστήματος εκγύμνασης EMS στην Ελλάδα, είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες είναι αρκετά διαδεδομένος, γεγονός που σημαίνει πως η συγκεκριμένη τάση έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης και στη χώρα μας.

Η αρχική επένδυση είναι 30.000 Ευρώ που αφορούν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την λειτουργία του studio και τα royalties είναι 14% στον μηνιαίο τζίρο συμπεριλαμβανομένου του marketing και του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας του Micro Gym.

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης των 20 Minutes Fitness είναι η γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της αρχικής επένδυσης συνδυαστικά με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση franchise με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά από την ίδια τη μέθοδο εκγύμνασης βάση του Μiha Bodytec μέχρι την εργονομία και το design των κέντρων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 70 – 90

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

– Διαμόρφωση: ανάλογα της κατάστασης του χώρου

– Εξοπλισμός: 30.000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 6%

MRK FEES: ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ROYALTIES

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά