FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

FsimaFB1

Νέο franchise project από τα piatsa Cafe & Snack

Piatsa Franchise Banners

Piatsa Cafe Franchise Fill 250x250

Συζητάμε με τον κ Νίκο Δρυ, ιδιοκτήτη του PIATSA café & snack σχετικά με τα σχέδιά του για την ανάπτυξη μέσω franchise του project.

κ. Δρυ πείτε μας λίγα λόγια για το concept των PIATSA café & snack.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά στο πλέον ισχυρό concept στη Μικρή Εστίαση, με μια σειρά από χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, όπως ευρεία γκάμα προϊόντων σε εξαιρετική σχέση ποιότητας προς τιμή, μοναδικό design καταστημάτων, πολύχρονη εμπειρία, δυνατή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένο σύστημα και πλήρη επιτυχία πιλοτικού καταστήματος.

Πώς και γιατί αποφασίσατε την ανάπτυξη μέσω franchise;

Το piatsa Cafe & Snack, μετά από μια αξιοσημείωτη επιτυχημένη πορεία και έχοντας δημιουργήσει ένα δυνατό brand, αναπτύσσεται πλέον μέσω franchise, παρέχοντας στους συνεργάτες – franchisees τα εχέγγυα της επιτυχίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα που στηρίζεται στην άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία της μητρικής εταιρείας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, σε ένα απαιτητικό σημείο της Αθήνας, επί της Αχαρνών 282, προσφέροντας τόσο έναν τέλειο σε γεύση και ποιότητα καφέ, όσο και μια πλήρη γκάμα προϊόντων από συνοδευτικά του καφέ και προϊόντα ζύμης μέχρι σάντουιτς, κρέπες και burgers, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ικανοποιώντας το δίπτυχο «άριστη ποιότητα – συμπιεσμένο κόστος αγορών».

Ποιά είναι η πρόταση franchise;

Η πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά σε ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, με άξονες δύο τύπους καταστημάτων:

piatsa Cafe & Snack

12ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 30 τ.μ. με μίσθωμα από 800 Ευρώ έως 1.800 Ευρώ, σε κεντρική θέση, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ή σε πεζόδρομους, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

piatsa Cafe & Snack – 24h

24ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 60 τ.μ. με μίσθωμα από 1,500 Ευρώ έως 3,000 Ευρώ, σε πολύ κεντρική θέση, σε πολύ κεντρικές οδικές αρτηρίες, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα σε 24ωρη βάση, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι υποψήφιοι επενδυτές βρίσκουν οι ίδιοι τα καταστήματα ή τους υποστηρίζετε;

Η μητρική εταιρεία προκρίνει και τις δύο περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση η μητρική εταιρεία θα παρέχει πλήρη συμβουλευτική αναφορικά με την καταλληλότητα του σημείου που θα βρει εκείνη ή εσείς. Επίσης, η κατασκευή του νέου καταστήματος μπορεί να γίνει από την μητρική εταιρεία, με παράδοση «με το κλειδί στο χέρι».

Μπορεί κάποιος να μετατρέψει το κατάστημά του σε PIATSA cafe & Snack;

Είναι δυνατόν, εφόσον μελετήσουμε το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα και τις δυνατότητες ανάπτυξης που διαθέτει. Στη συνέχεια θα προσαρμόσουμε κατασκευαστικά το κατάστημά σας, ώστε να γίνει ομοιόμορφο με τα υπάρχοντα. Επιπλέον, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την ένταξή του στο δίκτυο franchise.

Υπάρχει η επιλογή να προσαρμόσει ο δικαιοδόχος το προϊοντικό μείγμα του ανάλογα με την περιοχή;

Η μητρική εταιρεία ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία για την επιλογή νέων προϊόντων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των υπόλοιπων καταστημάτων. Όπως είναι σχεδιασμένο το concept η μητρική εταιρεία έχει οριστικοποιήσει όλα τα προϊόντα καθώς και τη δυνατότητα 24ωρης λειτουργίας.

Ολα τα καταστήματα έχουν τον ίδιο τιμοκατάλογο;

Η μητρική εταιρεία καθορίζει κεντρικά τις τιμές των προϊόντων της προκειμένου να αποφύγει σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική που οδηγεί σε διαφορετική εικόνα των καταστημάτων.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των PIATSA café & snack ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Comment (0) Hits: 12

Η Κωτσόβολος γεμίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά μία «Κιβωτό» με σχολικά

 Κιβωτός

Πάνω από μισό τόνο με σχολικά είδη παρέδωσαν οι εθελοντές της Κωτσόβολος στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Στην Κωτσόβολος, Σεπτέμβριος σημαίνει νέο ξεκίνημα και η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρήκε τους ανθρώπους της στο πλευρό των μικρών μαθητών της οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου». Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία με τη βοήθεια του δυναμικού της κατάφεραν να συγκέντρωσουν πάνω από μισό τόνο με σχολικά είδη για τα παιδιά της οργάνωσης!

Το κάλεσμα βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους εργαζόμενους της Κωτσόβολος, καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς από το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας. Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» από ομάδα εθελοντών της εταιρείας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας ξεκινά από τον πελάτη, αλλά πραγματώνεται στο σύνολο της κοινωνίας, υλοποιώντας, μόνο τον τελευταίο χρόνο, πάνω από 70 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της, τους συνολικά 1.125 ενεργούς εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της.

ΠΗΓΗ: http://www.epixeiro.gr/article/62695

Comment (0) Hits: 26

Σημαντικές διακρίσεις για τη mobile καινοτομία στα Mobile Excellence Awards

WINNERS Excawards20117

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του θεσμού Mobile Excellence Awards, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τελετή απονομής, που έλαβε χώρα στο μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής κτίριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και παρακολούθησαν περισσότερα από 300 στελέχη του οικοσυστήματος του mobile business & marketing, άνοιξε με χαιρετισμό ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Διαβάστε περισσότερα: Σημαντικές διακρίσεις για τη mobile καινοτομία στα Mobile Excellence Awards

Comment (0) Hits: 28

Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Τεχνολογία στο Innovathens

Innovathens 01

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Αθηναίων “Αθήνα 984” γιορτάζει φέτος τα30 του χρόνια και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα : “Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Τεχνολογία”, στις 4 Οκτωβρίου 2017 (18:00 – 21:00) στο Innovathens, Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Αεριοφυλάκιο 2), στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Διαβάστε περισσότερα: Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Τεχνολογία στο Innovathens

Comment (0) Hits: 30

Ο Tonis Sfinos μεγαλουργεί franchise

Tonisplayz Logo

Tonis 0604 Fill 350x233

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, εκλεκτικός και μοναδικός ανταγωνιστής της επαναπρόσληψης σεροτονίνης ή SSRI (χάι σκορ νιου γουορτζ!), ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη θεραπεία της κατάθλιψης - αντικαταθλιπτικό μεγατόνων (megaton antidepressant) κατακτά την κορυφή στο Star System του Espresso, και ξεκινά την ανάπτυξή των Tonis Playz μέσω franchise, όχι ως άλλη μια μικρή αλυσίδα καφέ, αλλά ως το νέο σημείο αναφοράς που θα νικά συνέχεια το χρόνο, παραμένοντας πάντα διαχρονική και ανατρεπτική, δημιουργώντας τη δική της ιστορία.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των TONIS PLAYZ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Comment (0) Hits: 78

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα
 2. NOBACCO: η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα
 3. Λατρεύετε τις φρουτώδεις γεύσεις;
 4. Ξεκίνησε δυναμικά το νέο franchise ALTERLIFE στο Μαρούσι
 5. Χρυσό βραβείο Use Of Mobile for Customer Loyalty για το Privilege Club της nobacco
 6. 7λεπτα σφηνάκια γνώσης για την εστίαση... και το franchise
 7. Funky Buddha goes Downtown
 8. Παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Estia Awards μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου
 9. Τσουνάμι εξελίξεων στις αλυσίδες franchise της καφεστίασης
 10. Το νέο cocktail των Coffee Island ονομάζεται... Espresso Tonic
 11. Το WORTH Partnership Project επιστρέφει με ανανεωμένες προσδοκίες
 12. Τα Todaylicious ξεχώρισαν ως Food Partner του 9ου Street Mode Festival
 13. Οι νέες τάσεις στην παγκόσμια αγορά
 14. Το Καφεκοπτείο Λουμίδη του Αμαρούσιου μεταφέρθηκε σε νέο χώρο
 15. Πέντε νέα franchise για την Coffee Lab
 16. Εγκαίνια για το Mokaccino στη Μεταμόρφωση
 17. Η TROPICAL CAFE συμμετέχει στο Athens Coffee Festival
 18. Coffeeway espresso cups
 19. Coffeeway espresso
 20. DIY vaping: Απόλαυση… που τη φτιάχνεις μόνος σου!
 21. Τα ΟΚ! anytime...market έχουν καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ευκολίας στην Ελλάδα
 22. «Κλικ και έφτασε»… Η παραγγελία σου από τον Γρηγόρη, εύκολα και γρήγορα!
 23. Η γνωστή πράσινη «σταγόνα» της Drops Laundry τώρα και μέσα στο πρατήριο BP στην Αργυρούπολη
 24. Δίνουμε παράταση στο today’s καλοκαίρι με Nescafe Frappé με Softy παγωτό
 25. Η Νova σε συνεργασία με τα Coffee Lab σου παρέχουν την δυνατότητα να απολαύσεις τον καφέ που σου αρέσει και πάρε άλλον ένα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ίσης ή μικρότερης αξίας

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά