FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Coffee Lab Coldbrew Fill 250x250Πριν από ένα έτος, τα Coffee Lab αριθμούσαν σε 4 καταστήματα και ξεκινούσαν αποφασιστικά και με όραμα την ανάπτυξή τους μέσω franchise. Πλέον, τα Coffee Lab προσφέρουν 4 μοναδικές ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία σε 22 καταστήματα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι στην Αττική, ένα στην Κομοτηνή και ένα υπό κατασκευή στην Σύρο. Επίσης, έχει δωθεί master franchise στην Κύπρο με ένα ισχυρό αναπτυξιακό πλάνο και μέσα στο μήνα θα ανακοινωθούν οι νέες συμβάσεις σε Αττική και εκτός.

Ποιό όμως είναι το μυστικό των Coffee Lab και πώς κατορθώνουν να ανοίγουν 3 - 4 καταστήματα εν μέσω κρίσης και ισχυρού ανταγωνισμού;

Καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία των Coffee Lab δεν είναι παρά ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας, της δέσμευσης και της αφοσίωσης του κ. Στέλιου Ρουμελιώτη, του οραματιστή και ιδρυτή των Coffee Lab. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του δημιούργησαν το concept των Coffee Lab, ένα διαφοροποιημένο και καινοτόμο project στο 3rd wave coffee movement, σε όλες τις διαστάσεις του, από το design των καταστημάτων και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια μέχρι στο ίδιο το βασικό προϊόν, τον καφέ, αλλά και τα λοιπά είδη της προϊοντικής γκάμας που ξεχωρίζουν, τσάι, σοκολάτα, σνακς κ.ο.κ. Η δέσμευση και η αφοσίωσή του στην δημιουργία και συνεχή ενίσχυση / βελτίωση του δικτύου των καταστημάτων Coffee Lab, παραμένοντας ο ίδιος συνέχεια στις επάλξεις της αγοράς καθώς ασχολείται ενεργά σε κάθε στάδιο κάθε καταστήματος, από την αξιολόγηση του χώρου και την εκπαίδευση μέχρι την παρακολούθηση και βελτίωση, οδηγεί τα Coffee Lab σε ένα συνεχή δρόμο ανάπτυξης και επενδύσεων. Σήμερα, μετά από ένα έτος ανάπτυξης, η μητρική εταιρεία απασχολεί δεκάδες εργαζομένους, μετεγκαταστάθηκε σε κεντρικό κτήριο στο Μοσχάτο με καθετοποιημένες λειτουργίες αποθήκευσης, παραγωγής, διανομής, εκπαίδευσης και διοικητικής υποστήριξης και ανανέωσε τον μηχανολογικό εξοπλισμό της.

Πιστός στις αρχές του αμερικάνικου τρόπου business και marketing διαφοροποιεί το κάθε νέο κατάστημα ανάλογα με την περιοχή που στεγάζεται, το ενσωματώνει και το ξεχωρίζει στην τοπική κουλτούρα, όπως και τολμά να καινοτομεί στο marketing και επενδύει σε αυτό, με πρωταγωνιστή τον Argus, τον πιστό φίλο του Οδυσσέα, που πλέον προστατεύει τον πολύτιμο κόκκο από τη φάρμα μέχρι το σερβίρισμα και μας ξεναγεί στις μαγευτικές γευστικές διαδρομές του 3rd wave coffee movement.

Παράλληλα, δημιουργεί μια δυνατή ομάδα, που έχει στελεχωθεί από έμπειρα, και γεμάτα με όρεξη για δημιουργία, στελέχη, με τον κ. Κώστα Αντωνόπουλο να αποτελεί την ψυχή της εταιρείας, έχοντας αναλάβει την υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου και να είναι κοντά σε όλους τους συνεργάτες της αλυσίδας, και που χαρακτηρίζεται από μια σύγχρονη οργανωτική δομή, επίκεντρο της οποίας αποτελεί η υποστήριξη των καταστημάτων ώστε να παρέχουν άριστη ολική ποιότητα στον πελάτη. Κοντά στον κ. Ρουμελιώτη είναι τα αδέλφια του, που συντονίζουν την παραγωγική διαδικασία, η οποία πλέον είναι αυτοματοποιημένη ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε το δικό σας Coffee Lab, αρκεί να έχετε πάθος για να διοικήσετε και να ασχοληθείτε ενεργά με τη δική σας επιχείρηση, με το πρώτο βήμα να μας τηλεφωνήσετε στο 2106540681 ή να μας στείλετε email στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==.

#CoffeeLabGR #3rdWaveCoffee #FranchiseGR

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά