FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

DC 3 Fill 350x233Μεγάλη ήταν η προσέλκυση του κοινού στο opening των 5 νέων καταστημάτων DUST+CREAM, της αλυσίδας με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά, που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα μήνα!

Η Φλώρινα, ο Πύργος Ηλείας, το Μαρούσι (Αθήνα), αλλά και τα νησιά Σάμος και Χίος καλωσόρισαν με τον πιο ένθερμο τρόπο τα νέα καταστήματα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα events, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη γκάμα των ελληνικών προϊόντων της εταιρείας παρέα με guest καλεσμένους τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κατερίνα Στικούδη, την Κατερίνα Ζαρίφη και την Μαντώ Γαστεράτου.

Η αλυσίδα DUST+CREAM, αριθμεί μέχρι σήμερα 46 σημεία πώλησης πανελλαδικά, ενώ το ιδιαίτερα ενεργό e-shop της εταιρείας καλύπτει ακόμη περισσότερες περιοχές.

Ακολουθώντας στοχευμένη στρατηγική ανάπτυξης και επικοινωνίας του brand DUST+CREAM, αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του στο ευρύ κοινό ενισχύοντας την ανοδική πορεία της αλυσίδας στην αγορά των καλλυντικών.

Το κλειδί της επιτυχίας, είναι η απευθείας τροφοδοσία της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους, με προϊόντα που παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Η ανάπτυξη της ελληνικής αλυσίδας συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ μέχρι το τέλος του 2016 αναμένεται να δημιουργηθούν τουλάχιστον αλλά 5 νέα καταστήματα σε κομβικά σημεία ανά την Ελλάδα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά