FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Coffee Island Logo Fill 200x200Η Coffee Island για 3η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε τη σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση του National Champion στα European Business Awards 2016/17. Η εταιρεία με τη διάκριση περνά στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, η οποία την καθιστά υποψήφια στην κατηγορία για τη διεκδίκηση του «ELITE Award for Growth Strategy of the Year».

Η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για την Coffee Island, η οποία προκρίθηκε ως μία από τις 636 κορυφαίες επιχειρήσεις σε σύνολο 33.000 που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από 34 χώρες της Ευρώπης. Ο τίτλος του National Champion αναγνωρίζει την εταιρεία ως μία από τις δυναμικές εταιρείες στην ελληνική αγορά του καφέ και επιβεβαιώνει την επιχειρηματική της επιτυχία. Ταυτόχρονα, η επιβράβευση αυτή των προσπαθειών, της δίνει ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της και ανεβάζει τον πήχη ψηλά για τα μελλοντικά της σχέδια.

Τα βραβεία απονέμει κάθε χρόνο η RSM International, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων ανά τον κόσμο και αποτελούν ένα διαγωνισμό υψηλού κύρους. Η κριτική επιτροπή, αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο από όλη την Ευρώπη καθιστώντας τα ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας.

Στο δεύτερο στάδιο οι εταιρείες που διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion θα υποβάλλουν μια παρουσίασή τους σε μορφή video. Εκτός από την επίσημη αξιολόγηση, τα video θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα www.businessawardseurope.com στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017 με την ειδική τελετή απονομής στην οποία θα ανακοινωθούν επίσημα οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά