FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Today Eba 2016 Fill 350x115Μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο έλαβαν για πρώτη φορά φέτος οι αλυσίδες του Ομίλου Today Group στα European Business Awards 2016 – 2017 sponsored by RSM, τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Η υψηλή επιχειρηματική ποιότητα, η καινοτομία καθώς και τα ποιοτικά αλλά και ποσοτικά επιτεύγματα του Ομίλου κατόρθωσαν να του εξασφαλίσουν μία θέση μεταξύ των 636 “National Champions” ανάμεσα σε 33.000 αξιόλογες εταιρίες από 34 χώρες του κόσμου, ανακηρύσσοντάς τον “Εθνικό Πρωταθλητή” για την Ελλάδα!

Τα brands τα οποία καθιέρωσαν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά και συνεχίζουν καθημερινά να εξελίσσουν τον χώρο της εστίασης, του καφέ και της μικρής λιανικής εκπροσωπούν τώρα τη χώρα μας στην κατηγορία “The Business of the Year Award with Turnover of 0-25m” (Βραβείο για την Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών €0-25εκ.) σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό 2ο κύκλο αξιολόγησης, με μία συμμετοχή που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Το video για την εταιρική παρουσίαση ετοιμάζεται πυρετωδώς και διακεκριμένοι κριτές το αναμένουν εναγωνίως, προκειμένου να αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος “Ruban d'Honneur” με βάση τις 10 κατηγορίες των βραβείων. Παράλληλα, σε μια ξεχωριστή ψηφοφορία, ο Όμιλος διεκδικεί την ψήφο του κόσμου που τον εμπιστεύεται καθημερινά, με στόχο να αναδειχθεί “National Public Champion” (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) μεταξύ των 38 συνυποψηφίων του ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2017 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, ενώ ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του έτους για την απονομή και τον εορτασμό της επιτυχίας των “Εθνικών Πρωταθλητών” της χώρας μας!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά