Coffeeway ZAK50099Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ τον απολαμβάνουν διπλά αφού αγοράζοντας το ρόφημα καφέ της αρεσκείας τους από τα Coffeeway παίρνουν για δώρο ακόμα ένα!

Η Coffeeway, η πρωτοπόρος αλυσίδα μοντέρνων καφεκοπτείων που μύησε πρώτη πριν 22 χρόνια τον Έλληνα καταναλωτή στην superb εμπειρία των specialties coffees και του αρωματικού καφέ, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει γενναιόδωρα την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ.

Οι λάτρεις του Coffeeway living, θα έχουν αμέτρητες επιλογές να απολαύσουν «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» το αγαπημένο τους ρόφημα, αφού θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξαιρετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες, μοναδικά χαρμάνια για κάθε προτίμηση και περισσότερα από 30 είδη αρωματικού καφέ που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια τα Coffeeway.

Τη συγκεκριμένη μέρα όλα τα καταστήματα Coffeeway που διαθέτουν coffee bar, θα γεμίσουν με άρωμα καφέ από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Costa Rica, το Μεξικό, την Κολομβία κ.ά. με τις μηχανές άλεσης να πρωταγωνιστούν και να αλέθουν όπως πάντα μπροστά μας, τον καφέ για το ρόφημα που θα επιλέξουμε καθώς και για τις δωρεάν γευστικές δοκιμές σε espresso και καφέ φίλτρου.

Coffeeway - The New Classic

Το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο έκανε την εμφάνισή του στο Κολωνάκι το 1994, όταν ο νεότατος τότε και πολύ διορατικός Γιάννος Μπενόπουλος, ο ιδρυτής της εταιρείας, διείδε έγκαιρα ότι οι ειδικοί καφέδες ήταν το μέλλον ενώ «έσπασε» τη μονοκρατορία του απλού καφέ με ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης και τους γοητευτικούς αρωματικούς καφέδες φίλτρου. Μεταφράζοντας το πάθος για καφέ σε ένα μοναδικό ρόφημα όπως άλλωστε είναι και το σλόγκαν της επιχείρησης «από τον κόκκο στο φλιτζάνι», στην αρχή δημιουργούσε τα χαρμάνια μόνος του ενώ στη συνέχεια μπήκε στο πλάνο ο Αργύρης Παπίλας, ο επίσημος ψήστης της εταιρείας που βρίσκεται στο ίδιο πόστο μέχρι σήμερα.

Η φιλοσοφία «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» παραμένει η ίδια και είναι η αξεπέραστη ποιότητα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκοκαλεσμένου καφέ που καταλήγει αναλλοίωτος, γεμάτος άρωμα και γεύση μέσα στο Coffeeway φλιτζάνι μας ή στο σπίτι.

Η ανώτερη ποιότητα και ο καινοτόμος χαρακτήρας της επιχείρησης, έφερε στα καταστήματα Coffeeway μιας σειρά σημαντικές αναγνωρίσεις: Το 2002, μετά από ψηφοφορία που έγινε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος και το περιοδικό Retail Business, κερδίζουν το βραβείο «Rising Star 2002» ως η επιχείρηση με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, διάθεση για πρόοδο και πνεύμα καινοτομίας ενώ το 2006, ο διεθνής θεσμός των Superbrands αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα Coffeeway ως κορυφαίο ελληνικό brand.

Λίγα χρόνια μετά, τα Coffeeway βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των καινούργιων τάσεων της αγοράς και λανσάρουν το νέο concept των καταστημάτων, που συνδυάζει επιτυχημένα το μοντέρνο καφεκοπτείο με το σύγχρονο coffee bar σε ένα περιβάλλον όπου το πάθος για φρεσκοαλεσμένο καφέ και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα γοητεύουν τους afficionados του καφέ.

Η σύγχρονη μυθολογία καφέ των Coffeeway, γράφεται με ένα εντυπωσιακό αριθμό από ποικιλίες, χαρμάνια, γεύσεις και αρώματα καφέ αλλά και με υπέροχα τσάγια και καταπληκτικά ροφήματα σοκολάτας: Διαθέτει συνολικά 30 διαφορετικούς καφέδες, ανάμεσά τους 7 μονοποικιλιακούς καφέδες φίλτρου (Προϊόν Γεωγραφικής Προέλευσης) και 23 χαρμάνια αρωματικών καφέδων, αλλά και ντεκαφεϊνέ.

Η Coffeeway ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμός και δικαίως έχει κατακτήσει την πρώτη θέση εδώ και πάνω από 20 χρόνια, καθώς:

  • Είναι η μόνη αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων που διαθέτει αρωματικούς καφέδες εσπρέσο.

  • Είναι η μόνη επιχείρηση που αρωματίζει τον κόκκο του καφέ με αιθέρια έλαια για να δημιουργήσει αρωματικούς καφέδες.

  • Είναι η αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων με τη μεγαλύτερη ποικιλία από εκλεκτά αρωματικά τσάγια.

  • Εκτός από καφέδες και τσάγια, τα καφεπωλεία –καφεκοπτεία Coffeeway, διαθέτουν και μια σειρά από εξαιρετικές σοκολάτες, απλές ή αρωματισμένες (βανίλια, φουντούκι, καραμέλα, φράουλα, κ.ά), με ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη, που μπορούμε και αυτές να τις απολαύσουμε στο κατάστημα ή να τις αγοράσουμε για το σπίτι, όπως τους καφέδες και τα τσάγια.

Σε όλα τα Coffeeway, μπορούμε να συνοδεύσουμε τον καφέ, το τσάι μας ή τη σοκολάτα μας με ωραία γλυκάκια –ντόνατς, μάφινς, μπενιέ καθώς και σαντουϊτσάκια και βουτήματα, για να ολοκληρώσουμε την «αλά Coffeeway» καθημερινή μικρή μας πολυτέλεια.

photo 8 photo 4

Αυτήν τη στιγμή, το δίκτυο της Coffeeway περιλαμβάνει 19 καταστήματα στην Αττική (Σύνταγμα, Κάνιγγος, Βούλα, Γλυφάδα, Δάφνη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Eμπορικό κέντρο Golden Hall, N. Ψυχικό, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Σμύρνη, Πειραιάς, Εμπορικό κέντρο River West, Κορυδαλλός, 9 στην υπόλοιπη Ελλάδα (Ιωάννινα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κόρινθος, Κρήτη-Ηράκλειο, Ορεστιάδα, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χίος) και 3 στην Κύπρο (Λευκωσία, Στρόβολος, Λευκωσία, Λάρνακα) με σχέδια για περαιτέρω εξάπλωση μέσω franchise.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για το δικό σας Coffeeway ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά