FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Coffee Island Logo Fill 150x150Η Coffee Island προσκαλεί τους «Φύτουλες του καφέ» σε ένα μοναδικό Quiz! Καθημερινά από τις 15/10 και για ένα μήνα (μέχρι τις 13/11) θα μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της Coffee Island στο site της εταιρίας (www.coffeeisland.gr)! ή στο url fitoulasquiz.coffeeisland.gr.

Δεν έχετε παρά να είστε πιστοί στο ραντεβού σας και να απαντάτε σε μία και μόνο ερώτηση καθημερινά για ένα μήνα. Τα ειδικά κόκκινα γυαλιά που θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε από τα καφεκοπτεία μας δωρεάν (δεν είναι υποχρεωτική η αγορά) θα σας βοηθήσουν να διαβάσετε το κρυφό μήνυμα και να βρείτε την σωστή απάντηση! Και εάν ξεχάσατε τα γυαλιά σας στο σπίτι, μπορείτε να οδηγηθείτε με ένα σύνδεσμο στη σελίδα του site ή του blog της Coffee Island και να βρείτε τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σωστά.

Κάθε σωστή απάντηση, θεωρείται ως μία συμμετοχή και όσοι απαντήσουν και στις 30 ερωτήσεις επιβραβεύονται με επιπλέον 20 συμμετοχές, αυξάνοντας τις πιθανότητες σας να κερδίσετε. Δέκα νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση ενώ ο πρώτος μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Βραζιλία και μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής του θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της O' Coffee αλλά και την exclusive area της Coffee Island, δηλαδή την «προίκα μας» στην Βραζιλία. Οι υπόλοιποι 9 νικητές θα κερδίσουν άλλα πλούσια δώρα.

Μπείτε στο www.coffeeisland.gr, μάθετε περισσότερες πληροφορίες και παίξτε στο Fitoulas Quiz για να γίνετε και εσείς «Φύτουλες του Καφέ»!!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά