FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Today Opening ΠΥΛΑΙΑ 03Ένα ακόμη κατάστημα Today’s Delicious Stores έρχεται κοντά μας, από Δευτέρα 24/10, στον πιο κεντρικό δρόμο της Πυλαίας, την οδό Προφήτη Ηλία 65, δίνοντας αέρα καινοτομίας, unlimited απολαύσεων 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα!

Το κατάστημα είναι το 37ο στη σειρά του Brand Today’s Delicious Stores και το 76ο του Ομίλου Today Group, ο οποίος μέσα σε μόλις τρία χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια καταστημάτων που άλλαξαν την όψη και τις συνήθειες της κάθε γειτονιάς.

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου για την φιλοσοφία του “one stop shop”, συνεχίζουν να αποτελούν και τον βασικό μοχλό εξάπλωσης και διασποράς των αλυσίδων που άλλαξαν ανατρεπτικά τα δεδομένα στην καφεστίαση και μικρή λιανική.

Το νέο κατάστημα αποτελείται από ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής με μοντέρνο σχεδιασμό που συνδέει αρμονικά φυσικά υλικά όπως το ξύλο με βιομηχανικά στοιχεία όπως το μέταλλο και το τσιμέντο. Το ευχάριστο περιβάλλον, η εύκολη αναζήτηση στα ράφια και η ευχάριστη αναμονή των επισκεπτών, αποτελούν βασικά στοιχεία για την ανάδειξη της επίσκεψης σε μια πραγματικά βιωματική εμπειρία από τα στενά όρια της γειτονιάς.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά