FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Nobacco Petroupoli Fill 200x200Η NOBACCO με 60+ καταστήματα και 200 σημεία πώλησης, επιβεβαιώνει την πολιτική εξωστρέφειας και διαρκούς ανάπτυξης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα καταστήματα αυτά, ο καταναλωτής όχι μόνο θα μπορεί να έρθει σε επαφή με όλη την γκάμα των προϊόντων της NOBACCO, αλλά και να ενημερωθεί από το καταρτισμένο προσωπικό σχετικά με τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις τεχνικές.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η NOBACCO εφαρμόζει ένα πρότυπο επιχειρηματικό σύστημα, το οποίο υποστηρίζει τα καταστήματα franchise κατά τη λειτουργία τους, με στόχο την διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας – κερδοφορίας:

 • Αρχική Υποστήριξη, που αφορά την αξιολόγηση των προτεινόμενων καταστημάτων, την αρχική εκπαίδευση, τα αρχιτεκτονικά σχέδια, την υποστήριξη από συμβούλους πωλήσεων

 • Συνεχή Εκπαίδευση – Ενημέρωση για τα προϊόντα και την αγορά, διαρκής εκπαίδευση προσωπικού στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία των προϊόντων, ενημέρωση για τις τελευταίες διεθνείς, νομοθετικές αλλά και επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου. Εργαλεία marketing και Business plan που βοηθούν τη σωστή στοχοποίηση της αγοράς, όπως εξέλιξη της ζήτησης, κατευθύνσεις στην προσέγγιση νέων αγορών κ.λπ.

 • Συνεχή Υποστήριξη με νέα προϊόντα, παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος και παροχή κατευθυντήριων οδηγιών για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας, Δωρέαν after sales service. Η NOBACCO είναι η μοναδικής εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές και στους συνεργάτες της.

 • Άμεση παράδοση των παραγγελιών του, μειώνοντας έτσι τις ανάγκες αποθήκευσης και άρα του κόστους

 • Σταθερές τιμές, ώστε οι συνεργάτες να λειτουργούν σε περιβάλλον σταθερότητας, συμβάλλοντας έτσι στην κερδοφορία του

 • Διαφήμιση – Marketing, κεντρικό πλάνο προώθησης σε πανελλήνια κλίμακα και υποστήριξη για τοπικές προωθητικές ενέργειες. Crisis Management για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση κρίσεων που αφορούν την εταιρία και τον κλάδο γενικότερα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της NOBACCO χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, τα οποία και την καθιστούν εξαιρετικά ελκυστική.

 • Όνομα εξαιρετικής φήμης και αναγνωρισιμότητας (Brand name)

 • Εξαίρετη υποστήριξη από τη μητρική εταιρείας, η οποία διαθέτει σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και κορυφαία οργανωτική δομή

 • Χαμηλή αρχική επένδυση

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Αυξημένη πιστότητα πελατών, που συνεπάγεται επαναλαμβανόμενες πωλήσεις και διαρκώς αυξανόμενα έσοδα

 • Η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφει εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης διεθνώς, ενώ στην Ελλάδα η NOBACCO απευθύνεται στα 3,5 εκατομμύρια των καπνιστών με το ποσοστό των ατμιστών να αγγίζει σήμερα το 1.9% και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου να είναι πολύ σημαντικές.

 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα νέο προϊόν που βρίσκεται ακόμη στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης του. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της NOBACCO είναι ένα εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος το οποίο μπορεί να μειώσει ή ακόμη και να αντικαταστήσει εντελώς το κάπνισμα των παραδοσιακών τσιγάρων. Δεν περιέχει καπνό, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και καμία από τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες του παραδοσιακού τσιγάρου που είναι αποδεδειγμένα επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και για αυτό χαρακτηρίζεται ως harm reduction product. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξασφαλίζει αξιοσημείωτη αποταμίευση στον καταναλωτή μέχρι και 50%, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, είναι φιλικό στο περιβάλλον, είναι λειτουργικό και πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένο προϊόν σε πλήθος επιλογών και γεύσεων.

 • Η ΝΟΒΑCCO εφαρμόζει σε όλο το φάσμα της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων της ένα κανονιστικό πλαίσιο το οποίο καλύπτει έναν ευρύ τομέα Κοινοτικών απαιτήσεων και πολλές από τις διατάξεις της νέας Κοινοτικής Οδηγίας για τον Καπνό. Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται και διαθέτουν Πιστοποίηση από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης ως προς τη σύσταση τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008 . Τέλος όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και RoHS. Συνεπώς η NOBACCO είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την Ευρωπαϊκή και την μελλοντική Ελληνική νομοθεσία.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά