FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Coffee Island Best Coffee Chain Fill 262x350Η Coffee Island κατακτά για δεύτερη φορά το πρώτο βραβείο στα μεγαλύτερα βραβεία στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη, τα European Coffee Awards. Τα βραβεία διοργανώνονται ετησίως από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Allegra και έλαβαν χώρα στα πλαίσια του European Coffee Symposium στις 21-23 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton της Βουδαπέστης.
Στα φετινά Allegra European Coffee Awards που πραγματοποιούνται για 9η χρονιά, η Coffee Island απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Coffee Chain in Southern Europe (Καλύτερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη) γεγονός που επισφραγίζει την αγάπη, την αφοσίωση και το μεράκι για τον καφέ αλλά και το πνεύμα ομαδικότητας, τα οποία την χαρακτηρίζουν ως δίκτυο. H δυναμική του brand και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του δικτύου αποτελούν δύο σημαντικά στοιχεία, τα οποία συνετέλεσαν στην κατάκτηση ενός ακόμη βραβείου.

Ο Κωσταντίνος Κωσταντινόπουλος, CEO της εταιρείας δήλωσε για τη βράβευση: «Η νέα διεθνής βράβευση για την Coffee Island αναγνωρίζει το έργο που γίνεται στην εταιρεία μας και στηρίζεται στις αξίες μας για ποιοτικό καφέ και υψηλό service. Πάνω από όλα όμως βραβεύει το έμψυχο δυναμικό που είναι και η κινητήρια δύναμη μας. Εμπνεόμαστε και καινοτομούμε στη βάση της ικανοποίησης των πελατών μας που συνδέουν τον ποιοτικό καφέ με την Cοffee Island. Παράλληλα, συνεχίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο να υπογράφουμε συνεργασίες με φάρμες φέρνοντας στο δίκτυο της Coffee Island πρωτοποριακές γεύσεις σε αποκλειστικότητα. Η βράβευση της Allegra δικαιώνει το concept που έχουμε χτίσει στα καφεκοπτεία Coffee Island και το οποίο εφαρμόζουμε και σε νέες αγορές όπως της Βρετανίας που είμαστε βέβαιοι ότι θα το αγαπήσουν».

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και το European Coffee Symposium μπορείτε να εδώ: http://www.europeancoffeesymposium.com

Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 335 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι. Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο www.coffeeisland.gr.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found
  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά