FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018.

Boxpark 1 Fill 150x200Boxpark, London, U.K.

Το Boxpark, το μοναδικό mall όπου όλα τα καταστήματα είναι μέσα μέσα σε containers, άνοιξε πρόσφατα σε 2ο σημείο, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του πρώτου Boxpark mall στο Shoreditch, στο Λονδίνο στην περιοχή Croydon και το chillbox δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί!

Το νέο κατάστημα chillbox άνοιξε για να φέρει το αγαπημένο, chillbox κοντά σε ακόμα περισσότερους Λονδρέζους. Greek frozen yogurt, soft ice cream, toppings, όλα τα αγαπημένα προϊόντα chillbox βρίσκονται τώρα στο πιο ιδιαίτερο mall του Λονδίνου!

Times Square, New York, U.S.

Μέσα στη γεμάτη ζωή και χρώμα Νέα Υόρκη, προστέθηκε πρόσφατα και ένα νέο κατάστημα chillbox, τρίτο στη σειρά, μετά το San Diego & το New Jersey.
Το chillbox frozen yogurt με την γνωστή ποιότητα και υπέροχη γεύση του αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Νεοϋορκέζους. Βρίσκεται στην καρδιά του Manhattan και συγκεκριμένα στην περίφημη πλατεία της Νέας Υόρκης, την Times Square.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη, η Chillbox συνεχίζει την ανάπτυξή της σε μητροπόλεις του εξωτερικού, κάνοντας γνωστό όχι μόνο το greek frozen yogurt, αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα και τεχνογνωσία.

Boxpark 2 Fill 350x467

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά