FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Fpush Bannner Fill 350x200Το FRANCHISE BUSINESS, το νο1 περιοδικό για το franchise στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί, αυτή τη φορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (Franchise-Business.gr) δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να λαμβάνουν στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους Franchise Push Notifications.

Όποιος επισκέπτης της διαδικτυακής πλατφόρμας Franchise-Business.gr επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία των Push Notifications, ώστε να λαμβάνει άμεσα τα σημαντικά νέα του κλάδου απευθείας στον υπολογιστή του ή στο κινητό του. Επιπλέον, μπορεί όποτε θέλει να ακυρώσει την εγγραφή του, αν και τα μηνύματα αφορούν μόνο ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες, όπως νέα συστήματα franchise, δυνατότητες επιδοτήσεων, νέα καταστήματα εκτός Ελλάδος κ.ο.κ.

Το FRANCHISE BUSINESS αποτελεί το πρώτο περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, πριν από οιοδήποτε άλλο μέσο ή φορέα και πρωτοστατεί στον κλάδο μέσω συνεχών καινοτομιών και πρωτοβουλιών, όπως η διασύνδεσή του με το Franchise.GR τη νο1 διαδικτυακή πλατφόρμα για το franchise μέσω qr codes και τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE - την κορυφαία κλαδική διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κατ’ έτος από το 2008, με αιγίδες των ΕΒΕΑ και ΕΣΕΕ. Ταυτόχρονα, η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού, το Franchise-Business.gr δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες άμεσα και δωρεάν να διαβάσουν το τρέχον τεύχος, προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές από κινητά, tablets, desktops, διαθέτει κορυφαίο και updated περιεχόμενο, εξελιγμένο comment system και όλα αυτά πριν από οποιοδήποτε άλλο franchise site. Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει αναγνωρισθεί στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο facebook ως η νο1 διαδικτυακή πλατφόρμα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά