FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Kem 2017 Fill 350x126

Από τις 10-13 Μαρτίου η ΚΕΜ Franchise καλωσορίζει στο Μεσογειακό Κέντρο Παιανίας, κάθε νέο επενδυτή που θέλει να ενημερωθεί αλλά και να λάβει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη της επιχείρησής του και το franchising.

Το franchising παραμένει ένας σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα και εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον νέων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια το franchise αναδεικνύεται σε σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κυρίως στον κλάδο της εστίασης-τροφίμων και της παροχής υπηρεσιών.

Σημαντικό ποσοστό εκδηλώνει ενδιαφέρον για ένταξη στο θεσμό της δικαιοχρησίας είτε ως franchisee είτε ως franchisor. Η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί να γίνει μέλος μια υπάρχουσας αλυσίδας στον κλάδο της Εκπαίδευσης-Επιμόρφωσης με τον Οικιακό Εξοπλισμό να ακολουθεί ακόμα και ως ένα διεθνές concept.

Επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις franchise δίνει η δυνατότητα ένταξής τους στο ΕΣΠΑ μέσω της δράσης «Αναβάθμιση εταιρειών franchising». Η πρόταση αφορά στην αναβάθμιση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων με οποιαδήποτε νομική μορφή που είναι ενταγμένες σε δίκτυα franchise.

Κατά τη διάρκεια τη ς έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από στελέχη της αγοράς, οικονομολόγους, marketers και ειδικούς συμβούλους σε θέματα franchising. Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν θέματα όπως είναι οι τάσεις στον κλάδο, οι ευκαιρίες και οι παγίδες, τα βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει ο νέος επιχειρηματίας, το μείγμα marketing και η προώθηση των επιχειρήσεων.

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου ( αριθμ. 301 ) όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 – Κάντζα ). Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας προς το εκθεσιακό κέντρο.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά