kem 2017

Από τις 10-13 Μαρτίου η ΚΕΜ Franchise καλωσορίζει στο Μεσογειακό Κέντρο Παιανίας, κάθε νέο επενδυτή που θέλει να ενημερωθεί αλλά και να λάβει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη της επιχείρησής του και το franchising.

Το franchising παραμένει ένας σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα και εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον νέων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια το franchise αναδεικνύεται σε σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κυρίως στον κλάδο της εστίασης-τροφίμων και της παροχής υπηρεσιών.

Σημαντικό ποσοστό εκδηλώνει ενδιαφέρον για ένταξη στο θεσμό της δικαιοχρησίας είτε ως franchisee είτε ως franchisor. Η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί να γίνει μέλος μια υπάρχουσας αλυσίδας στον κλάδο της Εκπαίδευσης-Επιμόρφωσης με τον Οικιακό Εξοπλισμό να ακολουθεί ακόμα και ως ένα διεθνές concept.

Επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις franchise δίνει η δυνατότητα ένταξής τους στο ΕΣΠΑ μέσω της δράσης «Αναβάθμιση εταιρειών franchising». Η πρόταση αφορά στην αναβάθμιση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων με οποιαδήποτε νομική μορφή που είναι ενταγμένες σε δίκτυα franchise.

Κατά τη διάρκεια τη ς έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από στελέχη της αγοράς, οικονομολόγους, marketers και ειδικούς συμβούλους σε θέματα franchising. Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν θέματα όπως είναι οι τάσεις στον κλάδο, οι ευκαιρίες και οι παγίδες, τα βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει ο νέος επιχειρηματίας, το μείγμα marketing και η προώθηση των επιχειρήσεων.

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου ( αριθμ. 301 ) όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 – Κάντζα ). Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας προς το εκθεσιακό κέντρο.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά