FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

FA2018 10years Small Fill 200x158Η ψηφοφορία για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα διαρκέσει από 17/04/17 έως 30/12/17 και ως τις 18:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.franchise.gr.

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αφορά στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης υποψηφιότητας από τους δικαιοπάροχες εταιρείες στις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα γίνονται δεκτές από 1/03/17 έως 31/03/17, στο link ΕΔΩ.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής περιγράφονται στο link ΕΔΩ, όλες οι κατηγορίες διάκρισης ΕΔΩ.

Κατά το δεύτερο βήμα η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE ζητά από τους δικαιοπαρόχους που έχουν θέσει υποψηφιότητα επιπρόσθετα στοιχεία (μέχρι 15/12/17) και καταλήγει στην τελική λίστα ανά κατηγορία βράβευσης.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising. Κύριο μήνυμα των προσφάτων εκδηλώσεων απονομής είναι ότι το franchising διανύει σήμερα μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους του στη χώρα μας, καθώς εμφανίζεται η μεγαλύτερη ευκαιρία του, να διαπρέψει ως κλάδος και να καταξιωθεί ως η απόλυτη μορφή επιχειρηματικότητας και ως καταλυτικός μοχλός ενίσχυσης της εθνικής οικονομίας.

Θεωρώντας ότι το franchising ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας μας και ότι αποτελεί την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας, συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή του, μέσω της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των καλύτερων αλυσίδων franchise, που ξεκίνησε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2008 από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και την ιστοσελίδα www.Franchise.GR

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά