coffeeisland photo1Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο κατάστημα Coffee Island του Πύργου, μια έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες του. Στελέχη της εταιρείας διοργάνωσαν πάρτυ έκπληξη για να τιμήσουν τον κ. Νίκο Ζορμπά και την κα. Γωγώ Κομπορόζου και να γιορτάσουν μαζί τα 15 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος και συνεργασίας με την Coffee Island.

Το κατάστημα είχε στολιστεί με μπαλόνια από νωρίς το πρωί, προκαλώντας την έκπληξη των πελατών που επισκέπτονταν το κατάστημα για να πάρουν τον καθημερινό καφέ τους. Μεγαλύτερη όμως ήταν η έκπληξη του κ. Ζορμπά και της κ. Κομπορόζου, ιδιοκτητών του καταστήματος, που όταν μπήκαν στο κατάστημα είδαν τα στελέχη της Coffee Island, το προσωπικό του καταστήματος και τους πελάτες τους να τους υποδέχονται θερμά και να τους εύχονται.

Οι ιδιοκτήτες αφού δέχτηκαν τις ευχές και τα δώρα της εταιρείας, επεσήμαναν ότι: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη η χαρά που νιώθουμε καθώς με αυτή τη πινελιά που έδωσε η Coffee Island στη σημερινή μας μέρα, επιβραβεύονται ουσιαστικά, τόσο εμείς όσο και το προσωπικό του καταστήματος, για τη προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη περιοχή του Πύργου» και πρόσθεσαν ότι: «15 χρόνια δεν περνούν εύκολα, ιδιαίτερα τη περίοδο που διανύουμε με την οικονομική κρίση, όμως καταφέρνουμε να επιβιώνουμε και να αναπτυσσόμαστε, με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Coffee Island, που πλέον δε τους θεωρούμε συνεργάτες αλλά κάτι παραπάνω. Είμαστε ουσιαστικά μια οικογένεια.».

Από πλευράς της Coffee Island, ο προϊστάμενος Brand Marketing της Coffee Island κ. Γιάννης Χαμηλός τόνισε ότι είναι πολύ περήφανοι που το κατάστημα του Πύργου έχει αποδείξει στα 15 χρόνια λειτουργίας του ότι είναι μια βιώσιμη επιχείρηση που την έχει αγκαλιάσει η κοινωνία του Πύργου και εύχεται και τα επόμενα 15 χρόνια να γιορτάσουν ξανά την επιτυχία του καταστήματος και τον «καλό» καφέ.

«Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, κα. Κομπορόζου και κ. Ζορμπάς, με τον κ. Κούτρα του τμήματος Επιθεώρησης της Coffee Island, τον προϊστάμενο Brand Marketing κ. Χαμηλό και την κα Καπογιαννάτου, Υπεύθυνη Επικ. & Δημοσίων Σχέσεων»

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά