FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Togme Franchise B Fill 350x495Δύο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες που εξέλιξαν την επιχείρηση τους μέσω franchise θα μας μιλήσουν για τις προσωπικές τους ιστορίες, τα θέματα που αντιμετώπισαν και μοιράζονται μαζί μας τα «μυστικά» επιχειρηματικότητας που πολύ θα ήθελαν να ξέρουν όταν πρωτοξεκίνησαν!

 • Ναταλί Βαγιωνή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας Fresh Line

 • Μαρίνα Χρυσάνθου, Master Licensee Eλλάδα & Κύπρο της εταιρίας Curves (γυμναστήρια ειδικά για γυναίκες)

Συντονιστής της συζήτησης : Πλάτωνας Μαλικούρτης, σύμβουλος Επιχειρήσεων στο Franchising και ιδιοκτήτης του περιοδικού Franchise business και διοργανωτής του θεσμού Franchise business awards που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το πώς επιλέγουμε την επιχείρηση με την οποία θα συνεργαστούμε αλλά και πως μπορεί μια επιχειρηματίας να χρησιμοποιήσει το internet και τα social media προς όφελος της.

Τέλος η κα Αλίνα Μανώλη associate manager της εταιρίας Planning θα μας μιλήσει για τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα που πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά

Franchising είναι η εμπορική συνεργασία μεταξύ δύο επιχειρήσεων βάσει της οποίας η μια επιχείρηση, ο δικαιοπάροχος (franchisor), παραχωρεί στον δικαιοδόχο (franchisee) έναντι άμεσου ή έμμεσου οικονομικού ανταλλάγματος το δικαίωμα εκμετάλλευσης του πακέτου franchising. Στην χώρα μας, ιδίως τα τελευταία χρόνια της κρίσης, η συμβολή του franchising στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι μεγάλη μια που τέτοιου είδους επιχειρήσεις είναι στην πλειονότητά τους βιώσιμες.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά