FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Diakrotima Logo 350 Fill 200x200

Ο κλάδος της εκπαίδευσης είναι από τους κλάδους που έχουν αντισταθεί στην παρούσα οικονομική συγκυρία γεγονός που αποδεικνύεται από την αποδοχή που γνωρίζει ο κλάδος από την κοινωνία μας ακόμα και σε περιόδους γενικευμένης αμφισβήτησης.

Τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ με το εξελιγμένο και καινοτόμο σύστημα franchise εκπαίδευσης που διαθέτουν, το επιστημονικά καταρτισμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα παρέχουν ουσιαστική υποστήριξη στους μαθητές και δίνουν τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία των franchisees.

ΤΟ FRANCHISE ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρκεί να δούμε την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών αλυσίδων franchise στο εξωτερικό για να καταλάβουμε ότι το franchise λειτουργεί ως θεσμός και στις εκπαιδευτικές επιχειρήσεις. Πανεπιστημιακοί οργανισμοί εφαρμόζουν αυτή τη μέθοδο ανάπτυξης και αυτό κάτι σημαίνει για τα οφέλη που αποκομίζουν από την επιλογή τους. Στην Ελλάδα που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι προσωποκεντρικές θέτονται ερωτήματα που σε Ευρώπη και Αμερική έχουν απαντηθεί εδώ και δεκαετίες.

Θεωρώ ότι και στη χώρα μας με τη συνηθισμένη χρονική υστέρηση το franchise θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στις εκπαιδευτικές επιχειρήσεις.

Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο θεσμός του φροντιστηρίου είναι βαθιά ριζωμένος και καταξιωμένος στην Ελλάδα. Η κοινωνία μας, θεωρώντας τις σπουδές ως τον καλύτερο τρόπο κοινωνικοοικονομικής αλλά και προσωπικής ανέλιξης ενός ατόμου, αποδέχεται το κόστος αυτής της προσπάθειας. Τα φροντιστήρια είναι από τους λίγους κλάδους που δεν έχουν πληγεί ακόμα από την οικονομική κρίση. Ενώ μειώνονται τα επίπεδα εισοδήματος το φροντιστήριο αποκτά μια υπεροχή - κυρίως έναντι των ιδιαιτέρων - ιδιαίτερα στις οικογένειες της μεσαίας τάξης που επιλέγουν πλέον ένα οργανωμένο, επώνυμο φροντιστήριο για τα μαθήματα των παιδιών τους.

ΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Ένας φροντιστηριακός οργανισμός που θέλει να είναι η 1η επιλογή για μαθητές και γονείς στην περιοχή που δραστηριοποιείται να ικανοποιεί κάποια βασικά κριτήρια ποιότητας τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια τα οποία κάνουν την πρότασή του ξεχωριστή στον κλάδο της εκπαίδευσης και για το μαθητή και το συνεργάτη franchisee.

Παρέχει εξειδικευμένα ακαδημαϊκά συγγράμματα, σεμινάρια εκπαίδευσης για τους καθηγητές του και έχει αναπτύξει διαδικασίες ελέγχου των μαθημάτων ώστε να πετυχαίνει ένα ελάχιστο επίπεδο λειτουργίας για όλους. Επίσης, είναι πρωτοπόρος στη χρήση της τεχνολογίας. Έχει αναπτύξει διαδραστικό site με κωδικούς ενημέρωσης μαθητών και γονέων, δυνατότητα συνδιδασκαλίας τάξεων που βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, παρακολούθηση μαθημάτων από το σπίτι σε περίπτωση απουσίας από το μάθημα και πολλά άλλα.

Προς υποστήριξη στον franchisee λειτουργεί σύγχρονο λογισμικό σύστημα για την οικονομική και εκπαιδευτική διαχείριση των μαθημάτων του, εφαρμόζει υψηλής επιρροής τεχνικές Marketing για εύρεση και προσέλκυση μαθητών, συνεργάζεται με δυνατούς προμηθευτές για την ποιότητα των προϊόντων κάνει παραγγελίες τέτοιες ώστε να πετυχαίνει οικονομίες κλίμακας και έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις τόσο για το εκπαιδευτικό κομμάτι (ΕΛΟΤ 1433) όσο και το επιχειρηματικό (ISO 9001).

Diakrotima2 Fill 200x282

20 χρόνια πριν... "Θα φτάσω ψηλά!"

Η διαφήμιση μας το 1997, με το αρχικό λογότυπο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Diakrotima1 Fill 200x282

20 χρόνια μετά... "Μαζί, πετάμε ψηλά!"

Η διαφήμιση μας σήμερα, 2017, με το νέο λογότυπο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν... αυτά όμως που παρέμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο για εμάς είναι η αγάπη μας για τα παιδιά και την εκπαίδευση!

Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ!

Kalaitzidis

Καλαϊτζίδης Θεόδωρος

Μαθηματικός

Γενικός Διευθυντής / Διευθύνων Σύμβουλος

Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά