FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Franchise Survivors Fill 200x129Μάιος 2017, ενάμιση έτος από τα «κάπιταλ» του Τσίπρα, επτά χρόνια από το «μνημόνιο» του ΓΑΠ, μια κατάσταση που αν και είχε διαφανεί από το 2000+ και έχοντας από τότε αναφέρει σε άρθρα μας τα περί κρίσης, κανένας δεν περίμενε τη σημερινή κατάσταση. Τα franchise brands αναπτύσσονται πλέον εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος και ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν μια διαφορετική γενιά τόσο δικαιοδόχων, όσο και καταναλωτών, με στόχο να επιζήσουν στην αρένα της αγοράς.

Η γενιά των Millennials

Με τους συνταξιούχους πλέον Baby Boomers και την Generation X στο προσκήνιο, να ευθύνονται για τη σημερινή κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο, τα ηνία περνούν στους Millennials (ή αλλιώς Generation Y), σε όσους δηλαδή γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και του 2000.......

Πως τα franchise brands αντιμετωπίζουν τους Millennials

Ήδη, η οικονομία, οι αγορές και τα franchise brands έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις επιθυμίες αυτής της γενιάς. Οι δαπάνες των Millennials προσανατολίζονται σε τομείς όπως ταξίδια, ψυχαγωγία, τεχνολογία, διαδικτυακός τζόγος, social media, συνδρομητική τηλεόραση, αλυσίδες καφεστίασης, πλατφόρμες ψηφιακής διανομής ή αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής. Κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου, αναζητούν κουπόνια και online deals, βλέπουν ελάχιστα τηλεόραση, επιλέγουν το διαδίκτυο για την ενημέρωση και τη διασκέδασή τους. Σύμφωνα με μελέτη του social agency aDa (www.ada.gr), οι Millennials δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη φήμη και στην εικόνα τους και λιγότερο στο «εμείς». Ζουν στον δικό τους κόσμο των check-in στα social media, των ωραιοποιημένων selfies, των likes και των followers.....

Κάνε κλικ στο https://franchise-business.gr/ και διάβασε όλο το άρθρο!

Διάβασε:

Οι Millennials ως Franchisees

Το μέλλον και η gen Z

Screenagers

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά