FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Annmacneil Fill 350x215Άκρως σημαντικά είναι τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας της οργάνωσης «Δράση για το Κάπνισμα και την Υγεία (ASH)» υπό τον τίτλο «Smokefree» γύρω από την χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων και τους ατμιστές στη Μεγάλη Βρετανία. Βάσει της μελέτης, που διενεργήθηκε από τη YouGov για λογαριασμό της ASH, περίπου 2.9 εκατομμύρια ενήλικες στη χώρα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι πρώην καπνιστές που ατμίζουν (1,5 εκατομμύρια) είναι περισσότεροι από ό,τι οι τωρινοί καπνιστές στην Αγγλία που παράλληλα χρησιμοποιούν και ηλεκτρονικό τσιγάρο με κύριο λόγο την επιθυμία τους να κόψουν το κάπνισμα. Παρά τα πολύ θετικά νέα, όμως, εκείνοι οι οποίοι είναι διπλοί χρήστες –δηλαδή ατμίζουν και καπνίζουν- εξακολουθούν να εκτίθενται στις τοξικές ουσίες που περιέχονται στα συμβατικά τσιγάρα και που αποδεδειγμένα προκαλούν καρκίνο.

Η Ann McNeill, Καθηγήτρια με ειδίκευση στην εξάρτηση από τον καπνό στο King's College του Λονδίνου, δήλωσε: «Η φετινή έρευνα της ASH διαπιστώνει ότι περίπου 1,5 εκατομμύρια ατμιστές είναι πρώην καπνιστές και για πρώτη φορά είναι περισσότεροι από αυτούς που συνεχίζουν να καπνίζουν. Αυτό είναι ενθαρρυντικό, αλλά γνωρίζουμε ότι οι ατμιστές που εξακολουθούν να καπνίζουν εξακολουθούν να εκτίθενται σε ουσίες που προκαλούν καρκίνο. Το μήνυμα για τα 1,3 εκατομμύρια άτομα που συνεχίζουν το κάπνισμα είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο και να κάνουν ολική στροφή».

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι, τέλος, που οι καπνιστές έκαναν στροφή προς τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν αφενός για να τους βοηθήσουν να σταματήσουν πλήρως το κάπνισμα και αφετέρου για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά