FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Alterego STORE FOTO Fill 350x192Η alter ego άνοιξε το πρώτο retail store ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη, τo 2010. Σήμερα έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε μία αγορά η οποία κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 25% ετησίως.

Η κορυφαία ελληνική εταιρία επεκτείνει το δίκτυό της με ραγδαίους ρυθμούς, έχοντας σήμερα 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης. Το άτμισμα αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους Έλληνες ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις.

Η χαμηλή αρχική επένδυση, η γρήγορη απόσβεση, το μεγάλο περιθώριο κέρδους, η ενδελεχής εκπαίδευση, το συνεχές πολυεπίπεδο support (business, finance, operational, marketing, legal) και η πίστη στο δίκτυό της και την πρωτοπορία συνθέτουν την franchising πλατφόρμα της εταιρίας, αναδεικνύοντάς τη σε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για νέους franchisees.

Το πάθος για το άτμισμα, η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της εταιρίας, τα καινοτόμα καταστήματα, το δυναμικό product mix που διαθέτει (συσκευές στην αιχμή της τεχνολογίας, τεράστια ποικιλία πιστοποιημένων e liquids, πρωτότυπα accessories, κάρτα προνομίων, αξιόλογα services) η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και το σεβασμό του καταναλωτή, γίνονται αντιληπτά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα κατάστημα της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα είναι στελεχωμένα με εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό (vape experts) που προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ένας κόσμος απόλαυσης, μοναδικά προσιτός, σας περιμένει να τον δοκιμάσετε!

Για πληροφορίες franchise επικοινωνήστε στο 2106540681.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά