FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Solo DSC 8867

Solo DSC 8867 Fill 200x300Ύστερα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο τόσο του καφέ, αλλά και της εστίασης μάθαμε να λέμε ότι τίποτα δεν μας αρκεί. Με οδηγό αυτή τη σκέψη προχωράμε και εξελισσόμαστε συνέχεια τόσο στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, όσο και στους χώρους που φιλοξενούν την δική μας ιδέα.

Δημήτρης Κυριαζής

CEO, Solo cafe

Πώς αξιολογείτε το συνεχές ενδιαφέρον των επενδυτών για τον κλάδο της Μικρής Εστίασης; Για ποιούς λόγους προσελκύονται από τον κλάδο;

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει διαφοροποιήσει την αγορά της Μικρής Εστίασης.

Πλέον όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν ένα καλό, αλλά και οικονομικό καφέ καθώς και ένα μικρό γεύμα δίχως να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητά του.

Έτσι ο συνδυασμός των παραπάνω σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, όπου μπορεί κάποιος με λίγα χρήματα να απολαύσει κάτι καλό και ποιοτικό σε κάθε στιγμή της ημέρας ή και της νύκτας αποτελεί πόλο έλξης, τόσο στους καταναλωτές, όσο και στους επενδυτές.

Λαμβάνοντας υπόψη το σχετικό κορεσμό του κλάδου, ποιές πιστεύετε ότι είναι οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής;

Κατά την άποψη μου ακόμα και σήμερα που φαινομενικά ο κλάδος είναι κορεσμένος σαφώς και υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης αρκεί κάποιος να αξιολογήσει σωστά το που και πως θα δραστηριοποιηθεί.

Ποιά είναι τα κύρια συστατικά επιτυχίας ενός καταστήματος;

Τα κύρια συστατικά που κρύβονται πίσω από μια επιτυχία είναι σίγουρα η ποιότητα, η καθαριότητα, η ποικιλία και αναμφισβήτητα οι άνθρωποι που είναι πίσω από όλα αυτά.

Ποιά είναι τα σημεία διαφοροποίησης της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το σημείο διαφοροποίησης της πρότασης Solo είναι αρχικά στην βάση της συνεργασίας όπου εκεί λειτουργούμε «συνεταιριστικά», αυτό σημαίνει πως το όφελος των franchisees είναι μεγαλύτερο από το όφελος του franchisor και σίγουρα βασικό πλεονέκτημά μας είναι η καθημερινή προσωπική σχέση μεταξύ μας.

Ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πρότασης franchise της εταιρείας σας;

Απαιτούμενος χώρος για ένα κατάστημα Solo είναι από 45 τ.μ. έως 150 τ.μ., κόστος διαμόρφωσης καταστήματος από 20.000 €, κόστος εξοπλισμού 28.000 €, entry fees 4.800 €, royalties 3% και σήμερα το δίκτυο αριθμεί σε 6 καταστήματα.

Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα;

Αυτός που έχει πάρει την απόφαση να επενδύσει στο κλάδο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός πρώτα πρώτα με την σωστή επιλογή συνεργάτη. Και στη συνέχεια με την σωστή επιλογή του σημείου που θα ανοίξει την επιχείρηση του. Έχοντας στην φαρέτρα σου τα δυο αυτά όπλα τότε η μάχη γίνετε πιο εύκολη!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά