FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Marks And Spencer Fill 350x197Τα 3 καταστήματα M&S τα οποία έχει εξαγοράσει το Voici La Mode Group βρίσκονται στα Εμπορικά Κέντρα Plaza Romania, Bucharest Mall και Feeria.

To Voici La Mode Group είναι ο νέος franchisee των Marks & Spencer στη Ρουμανική αγορά, όπως επιβεβαιώνει η σημερινή ανακοίνωση των Marks & Spencer Λονδίνου (M&S). Η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο μακροχρόνιοι συνεργάτες, περιλαμβάνει και την εξαγορά 3 καταστημάτων M&S στη Ρουμανία.

Τα 3 καταστήματα M&S τα οποία έχει εξαγοράσει το Voici La Mode Group βρίσκονται στα Εμπορικά Κέντρα Plaza Romania, Bucharest Mall και Feeria.

To Voici La Mode Group είναι συνεργάτης των Marks & Spencer Λονδίνου από το 1960. Πρόσφατα δε, ανέλαβε και το franchise του Αγγλικού Ομίλου Arcadia Group, για τα brands Dorothy Perkins, Wallis και Evans, στην Κύπρο.

Ο International Retail Director των Marks & Spencer Λονδίνου, κ. Jonathan Glenister, δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 χρόνων χτίσαμε μια δυνατή συνεργασία franchise με το Voici La Mode Group και προσβλέπουμε στη συνέχιση της άριστης συνεργασία μας για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στη Ρουμανία.”

Η κα. Άρτεμις Αντωνιάδου, CEO του Voici La Mode Group, δήλωσε: ‘Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε την 57χρονη συνεργασία μας με τα Marks & Spencer Λονδίνου και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αναθέτοντας μας το franchise του M&S στη Ρουμανία. Τα επιχειρηματικά μας σχέδια περιλαμβάνουν την ανάληψη τριών υφιστάμενων καταστημάτων Μarks & Spencer, αλλά και το άνοιγμα νέων σε κεντρικά σημεία της Ρουμανίας. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε το brand Marks & Spencer στην αγορά της Ρουμανίας καθιστώντας το ως τον προορισμό που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας’.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά