FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Franchise Boost Fill 200x171Το franchise από την φύση του ως επιστήμη και ως ενασχόληση καλύπτει και προϋποθέτει μια σειρά από γνώσεις, από marketing και διαφήμιση μέχρι operations και οικονομικά. Η απόφαση να αναπτυχθεί κάποιος μέσω franchise προϋποθέτει σχετικές γνώσεις και την δυνατότητα να προσλάβει αξιόλογα στελέχη που θα επανδρώσουν μια άρτια οργανωμένη κεντρική εταιρεία, η οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίζει το δίκτυο. Παράλληλα, και πολύ πιο έντονα σήμερα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού και του αναβαθμισμένου επιπέδου καταναλωτών και δικαιοδόχων, σε καμιά περίπτωση δεν έχει κάποιος την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας, όταν δεν γνωρίζει τα θεμελιώδη και δεν αντιλαμβάνεται τον σύνθετο ρόλο του franchise. Ιδιοκτήτες καταστημάτων που επιθυμούν να δημιουργήσουν μεγαλοεπίβουλα δίκτυα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από αξιόλογες δυνατότητες, γνώσεις και αντίληψη και φυσικά να έχουν να προτείνουν το κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό. Η απόφαση, επίσης, να συνεργασθεί κάποιος με μια εταιρεία συμβούλων δεν δημιουργεί από μόνη της την επιτυχία και παράλληλα χρειάζεται αρκετή σκέψη καθώς οι δικαιοπάροχοι «αγοράζουν» κάτι το οποίο συχνά δεν μπορούν να το αξιολογήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ FRANCHISE

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά