FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Drops Laundry  Photo Fill 200x150Η Ελληνική εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης της αλυσίδας, προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο με δύο (2) νέα καταστήματα στη Λεμεσό. Η γνωστή αλυσίδα καθαριστηρίων εγκαινίασε την παρουσία της στη Μεγαλόνησο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, επιλέγοντας σημεία «κλειδιά» στην πόλη για τα νέα της καταστήματα όπως η Μέσα Γειτονιά και η Σκλαβενίτης Υπεραγορά Colombia.

Η παρουσία της Drops Laundry στην Κύπρο σηματοδοτεί το άνοιγμα της πρωτοπόρας Ελληνικής εταιρείας σε νέες αγορές επιδιώκοντας να προσφέρει τη μοναδική τεχνογνωσία και την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών της και να χτίσει σταδιακά την αλυσίδα της σε περισσότερα σημεία του νησιού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: «H Κύπρος αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας σε μια χώρα που αγκαλιάζει τις καινοτόμες προσπάθειες και οι πολίτες της οποίας ξέρουν να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν την ποιότητα στις υπηρεσίες που λαμβάνουν».

Η Drops Laundry προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες αλλά και εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού όπως το care plus για βαθιά φροντίδα στα ρούχα, το kids care για τα ευαίσθητα ρούχα μωρών και νηπίων, το white care για τα λευκά, ειδικό καθαρισμό για επίμονους λεκέδες, υπηρεσίες επιβράβευσης πελατών, πολιτικές κοινωνικής ευθύνης κ.α.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Drops Laundry στη Λεμεσό και ζήστε μια νέα εμπειρία στο καθάρισμα των ρούχων σας με τις μοναδικές value for money τιμές της Drops.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά