FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Ab Newlogo Fill 200x200Η ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα αλλά και την εξέλιξη σε κάθε τομέα της λειτουργίας της, μεταφέρει την μοναδική ΑΒητική εμπειρία στο διαδίκτυο, μέσα από το ανανεωμένο responsive website της.

Το επικαιροποιημένο website της ΑΒ, προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής, ενώ ο λιτός σχεδιασμός του, κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι. Οι χρήστες θα μπορούν να πλοηγηθούν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Μερικές από τις νέες βελτιώσεις που έχει το site είναι η λειτουργία αγοράς υλικών μιας συνταγής, όπου ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα υλικά της συνταγής που τον ενδιαφέρει απευθείας στο καλάθι και να διαχωρίσει τα συστατικά της, σε αυτά που μπορεί να έχει ήδη στην κουζίνα του και σε εκείνα που είναι απαραίτητο να αγοράσει. Επιπλέον, με τις προ συμπληρωμένες φόρμες για τους συνδεδεμένους χρήστες, η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία, καθώς τα στοιχεία συμπληρώνονται απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και χρόνια, επενδύει σταθερά στην βελτιστοποίηση των digital υπηρεσιών της, ώστε να απαντά με συνέπεια στις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Από το 2014, με το ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop, η ΑΒ προσφέρει στους πελάτες την ευελιξία να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά τις αγορές τους. Ο λογαριασμός στο AB Click2Shop δημιουργείται με απλά βήματα, ενώ όλες οι προσφορές βρίσκονται συγκεντρωμένες σε συγκεκριμένη ενότητα. Οι κάτοχοι ΑΒ Plus μπορούν να συλλέγουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν ακριβώς όπως στα καταστήματα, κερδίζοντας 6εύρες επιταγές έκπτωσης. Επίσης, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, με το πρωτοποριακό AB Click2Shop App, της ΑΒ, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα, ο χρήστης απέκτησε τη δυνατότητα να κάνει τις αγορές του απ' όπου κι αν βρίσκεται με smart συσκευές, εξοικονομώντας χρόνο.

Σήμερα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της AB Click2Shop, εξυπηρετεί την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μελλοντικά η ΑΒ έχει στόχο να επεκτείνει την υπηρεσία, εξυπηρετώντας ολοένα και περισσότερους καταναλωτές σε όλη τη χώρα.

Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του website και το λανσάρισμά του έγινε σε συνεργασία με την Lighthouse.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά