FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Grecorys IMG 8002 01 Fill 200x300Πώς αξιολογείτε το συνεχές ενδιαφέρον των επενδυτών για τον κλάδο της Μικρής Εστίασης; Για ποιους λόγους προσελκύονται από τον κλάδο;

Παρατηρώντας τις τάσεις των τελευταίων ετών στην επιχειρηματική αγορά του franchise, βλέπουμε ο κλάδος της εστίασης να παρουσιάζει αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Αυτό εξηγείται από διάφορους παράγοντες, αρχικά από το ότι ως κλάδος ταιριάζει πολύ στη φιλοσοφία των καταναλωτών και επομένως πρόκειται για μια επένδυση που θα ευοδώσει τα μέγιστα για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και αφετέρου πρόκειται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο απόλυτα κατανοητό και ξεκάθαρο, με σχετικά χαμηλό κόστος επένδυσης. Επίσης, υπάρχει έντονη προσέλκυση ενδιαφερόμενων εξαιτίας της δυνατότητας αυτοαπασχόλησης, αλλά και της ύπαρξης θέσεων εργασίας για τους οικείους του. Η προσέγγιση αυτή μοιάζει πολύ δελεαστική, καθώς πρόκειται για μια επένδυση που δημιουργεί θέσεις εργασίας και σταθερό εισόδημα για περισσότερους από έναν εργαζόμενους.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σχετικό κορεσμό του κλάδου, ποιες πιστεύετε ότι είναι οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής;

Πράγματι σημειώνεται κορεσμός στην αγορά της εστίασης τα τελευταία χρόνια, όμως πάρα την όποια υπερσυγκέντρωση, παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια έντονη ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου franchising. Θεωρούμε ότι πάντα υπάρχει πεδίο δράσης για περαιτέρω εξέλιξη για τις επιχειρήσεις, πόσο μάλλον για αυτές που εντάσσονται στο μοντέλο franchising, καθώς ο κλάδος επιδεικνύει συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς δράσεις, από προϊόντα μέχρι το γενικότερο στήσιμο ενός καταστήματος, ενώ παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη στον ενδιαφερόμενο από την πρώτη στιγμή.

Ποιά είναι τα κύρια συστατικά επιτυχίας ενός καταστήματος;

Ένα κατάστημα εστίασης για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να έχει μια θέση στις προτιμήσεις του καταναλωτή αλλά και να παραμένει, χρειάζεται να έχει καταρχάς ποιοτικα προϊόντα και να δείχνει μονίμως σεβασμό στους πελάτες μέσα από την εξυπηρέτηση αλλά και τις υπηρεσίες που τους παρέχει. Η ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό μια την μεγάλη προϊοντική ποικιλία οπού συναντά κανείς στα καταστήματα μας, και το θερμό χαμόγελο των ανθρώπων μας, είναι συστατικά επιτυχίας για εμάς. Βασικό είναι και το γεγονός, ότι είμαστε μια εταιρεία που αντιλαμβάνεται το κοινωνικό-οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας και η έννοια του value for money, εφαρμόζεται στην τιμολογιακή πολιτική μας, γεγονός που εκτιμάται από τους καταναλωτές και το εισπράττουμε με την πιστότητα τους.

Ποιά είναι τα σημεία διαφοροποίησης της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Η επιτυχημένη πολυετής παρουσία μας στο χώρο της εστίασης, η υποστήριξη που παρέχουμε στην λειτουργία του καταστήματος, καθώς και η άμεση επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν τόσο στα αρχικά βήματα όσο και κατά τη λειτουργία των καταστημάτων μας καθιστούν τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες.

Φροντίζουμε να παρέχουμε πλήρη παροχή πληροφοριών και τεχνογνωσίας, σε κάθε ενδιαφερόμενο και μελλοντικό μας συνεργάτη, καθώς και ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση της ομάδας, Λειτουργούμε μέσα από οργανωμένο δίκτυο, με το μοντέλο δραστηριοποίησής μας να είναι πλήρως κατανοητό και αντιληπτό προς όλους τους ενδιαφερομένους.

Ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πρότασης franchise της εταιρείας σας;

Απαιτούμενος χώρος καταστήματος από 45 μ2

Αρχικό κεφάλαιο από 85.000 €, ανάλογα με το χρηματοδοτικό που θα επιλεγεί. Συμπεριλαμβάνεται:

 • Entry fees

 • Αρχιτεκτονική μελέτη χώρου

 • Κόστος διαμόρφωσης καταστήματος

 • Κόστος εξοπλισμού

Royalties 5% επί των καθαρών πωλήσεων

Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα;

Αυτό που υποστηρίζουμε εμείς και είναι αρχή της εταιρείας και ζητούμενό μας από τους συνεργάτες μας είναι η παρουσία τους στην επιχείρηση και να είναι σίγουροι ότι το αντικείμενο ενασχόλησης τους ταιριάζει. Η προσωπική ενασχόληση, το μεράκι και η επιθυμία για επιτυχία μέσα από την επιχείρηση είναι για εμάς απαραίτητα προκειμένου να γίνει κανείς μέλος στην μεγάλη οικογένεια του Γρηγόρη.

Νίκος Νικολιδάκης

Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Γρηγόρης

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά