FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Sainsbury Fill 200x125Η βρετανική αλυσίδα εξετάζει την περίπτωση συνεργασίας της με ανεξάρτητους λιανέμπορους, μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης, στο πλαίσιο της αναζήτησης χώρων επέκτασης του δικτύου της με καταστήματα ευκολίας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα της χώρας σχεδιάζει τη λειτουργία μόλις 25 νέων καταστημάτων Local, που αποτελούν το δίκτυο των δικών της convenience stores, πολύ λιγότερα από τα 41 που εγκαινίασε το 2016 και τα 66 του 2015. Στα παλαιότερα πλάνα της προβλεπόταν άνοιγμα 100 καταστημάτων τον χρόνο.

Η απόφαση της Sainsbury’s απαντά στην κίνηση της Tesco να εξαγοράσει τη χονδρεμπορική επιχείρηση Booker, που ελέγχει τα δίκτυα franchise Premier, Budgens και Londis, τη στιγμή που και η Morrisons αναβιώνει το brand Safeway με στόχο να λειτουργεί ως χονδρέμπορος για ανεξάρτητα καταστήματα ευκολίας. Στη δυσκολία εξεύρεσης χώρων λειτουργίας νέων καταστημάτων, η Sainsbury’s προς το παρόν απαντά με τη δοκιμαστική λειτουργία σημείων πώλησης σε οκτώ σταθμούς βενζίνης.

Σύμφωνα με τον CEO της αλυσίδας, Mike Coupe, το franchising είναι μια πιο συμφέρουσα λύση έναντι της αγοράς ή του leasing χώρων για λειτουργία ιδιόκτητων καταστημάτων. Όπως υπογραμμίζει, η πρόκληση του franchising είναι ο έλεγχος του brand.

Τα καταστήματα convenience καταστημάτων αποτελούν πλέον έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης της Sainsbury’s, αφού οι καταναλωτές αγοράζουν όλο και λιγότερο από τα μεγάλα καταστήματα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά