mokaccinoCafeteros 350Σε συνέχεια των καταστημάτων σε Ηλιούπολη και Πειραιά, τα οποία κατασκευάζονται με στόχο να είναι έτοιμα προς λειτουργία μέσα στον Ιούνιο, χθες 31/5/2017 υπεγράφη νέα σύμβαση franchise για τη Μεταμόρφωση, για το νέο κατάστημα των MOKACCINO επί της Παναθηναίων 30, με δικαιοδόχο τον κο Χάρη Σκαφίδα.

Το franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise, και μετά το νέο κατάστημα στη κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, ξεκινά άλλο ένα franchise στον Πειραιά πλησίον της Μαρίνας Ζεας, με επόμενους σταθμούς Μεταμόρφωση, κέντρο Πειραιά, Γλυφάδα και κέντρο Αθήνας.

Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ μέχρι 35,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των MOKACCINO ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά