FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Franchise White Paper Fill 200x200

Franchise Must No 1: Ξεκίνα με την επιβεβαίωση κάποιου ειδικού ότι διαφοροποιείσαι, καλύπτεις καταναλωτικές ανάγκες και έχεις μέλλον. (Δηλ. Μελέτη Σκοπιμότητας)

Franchise Must No 2: Χάραξε ένα πλάνο με το τι πρέπει να κάνεις τα επόμενα χρόνια και επιβεβαίωσε ότι είσαι σε θέση να τα κάνεις. (Δηλ. Επιχειρηματικό Πλάνο)

Franchise Must No 3: Προετοιμάσου περί franchise. Τυποποίησε τον τρόπο λειτουργίας σου, κατέγραψε ελκυστικά την πρότασή σου. Συνέταξε τον τρόπο συνεργασίας σου. (Δηλ. Εγχειρίδια Λειτουργίας, Ενημερωτικός Φάκελος, Σύμβαση Δικαιόχρησης)

Franchise Must No 4: Κάνε γνωστές τις προθέσεις σου. (Δηλ. Πάρε ‘μας τηλέφωνο για να σε προβάλλουμε)

Franchise Must No 5: Συντόνισε τις ενέργειές σου και διασφάλισε το μέλλον της αλυσίδας σου. (Δηλ. Επέλεξε τον Σύμβουλο που θα σε υποστηρίζει στο day to day management, σχεδίασε και βάλε σε εφαρμογή ένα Σύστημα Παρακολούθησης, Ελέγχου και Υποστήριξης της αλυσίδας σου.)

Franchise Must No 0: Επέλεξε έναν από τους δύο συμβούλους που υπάρχουν στην αγορά.

Franchise Must No -1: Όταν πουλάς franchise, πουλάς μέλλον και επιχείρηση. Οφείλεις να μη λες ψέματα. Πρόσεχε, όμως, επειδή πολλοί διαστρεβλώνουν έντονα την αλήθεια, πριν πεις τη δική σου αληθινή ιστορία, εκπαίδευσε τον συνομιλητή σου και φέρε ‘τον στην πραγματικότητα των αριθμών και της αγοράς.

Το ανά χείρας άρθρο αποτελεί απόσπασμα από το βιβλίο FRANCHISE BUSINESS RULES του Πλάτωνα ΤΡ. Μαλλικούρτη, εκδόσεις arsinoi, Απρίλιος 2009.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά