FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Inglot Logo Black Sq Fill 200x200Mε έμπνευση από την τάση του graphic liner, που κυριάρχησε στα backstage των μεγαλύτερων οίκων μόδας, τα INGLOT παρουσιάζουν το νέο τους καλοκαιρινό look που φέρει τον τίτλο «Ombre Liner». Διακριτική λάμψη στα ζυγωματικά, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έντονες, αυστηρές γραμμές στα μάτια σε γήινους και μπρονζέ τόνους αναδεικνύουν την ηλιοκαμένη σας όψη.

Get The Look

Face

Eφαρμόζουμε σαν βάση την Beautifier Tinted Cream και πουδράρουμε με τη Loose Powder. Στη συνέχεια κάνουμε contouring, δίνοντας έμφαση στις γωνίες του προσώπου, με τη Freedom System HD Sculpting Powder 506.

Ενισχύουμε την ηλιοκαμένη όψη του προσώπου με τη Freedom System YSM Pressed Powder 49.

Ενισχύουμε τις γυαλάδες στα ζυγωματικά́ με το Freedom System HD Highlighter 154.

Eyes

Εφαρμόζουμε στα μάτια πολύ μικρή ποσότητα από το Eye Shadow Keeper και σκιαγραφούμε, με το πινέλο 32Τ ξεκινώντας από́ την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι το κέντρο του άνω βλεφάρου, χρησιμοποιώντας το Kohl Pencil 03. Από πάνω εφαρμόζουμε το AMC Eyeliner Gel 96 με το πινέλο 42Τ, ξεκινώντας από́ τη μέση του άνω βλεφάρου με ανοδική πορεία.

Δημιουργούμε μια γραμμή eyeliner me το Kohl Pencil 03, σαν σκίαση πάνω από́ το μπρονζέ AMC Eyeliner Gel 96 που σχεδιάσαμε πριν.

Στη συνέχεια, με το Kohl Pencil 05 κάνουμε το περίγραμμα της γραμμής liner προς τα έξω και πάνω για να δώσουμε το εξωτερικό́ σχήμα του λευκού́ liner.

Πάνω από́ την οριακή́ γραμμή́ του Kohl Pencil 05 εφαρμόζουμε την Aquastic Cream Eye Shadow 14 σε μίξη με την AMC Pure Pigment Eye Shadow 76 με το πινέλο 13Ρ.

Πάνω από́ την τελική́ γραμμή́ του AMC Eyeliner Gel 96, με το πινέλο 32Τ κάνουμε μια χοντρή́ γραμμή́ μέχρι τη μέση του άνω βλεφάρου χρησιμοποιώντας το AMC Eyeliner Gel 68. Σκιαγραφούμε πρώτα με το πινέλο 16PP και στη συνέχεια «κλείνουμε» από́ τη μέση και έξω με το ΑΜC Pure Pigment Eye Shadow 51 πάνω από́ τη σκιά́.

Φτάνοντας στο κάτω βλέφαρο σκιαγραφούμε με το πινέλο 39Ρ και τη σκιά́ Freedom System Eye Shadow Matte 300. Τέλος κάνουμε blending με το πινέλο 6SS και το Kohl Pencil 03 στο εσωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου.

Lips

Στα χείλη χρησιμοποιούμε το περίγραμμα Soft Precision Lip Liner 63 και το Slim Gel Lipstick 50.

Nails

Στα νύχια περνάμε το O2M Βreathable Nail Enamel 642.

Credits φωτογράφισης

Photographer: Dimitris Skoulos

Make up: Elena Chatzinikolidou – INGLOT Creative Director

Make up assistant: Lydia Schiza – INGLOT MUA

Hair styling: Nicolas Villiotis (10ΑΜ)

Styling: Katerina Manolaraki & Hristos Kalliarekos (D-Fine)

Nails: Maria Kotsoroni

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά