FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Athanasopoulos Fill 350x197Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DixonsSouth-East Europe (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ), ανακηρύχθηκε από την Ελληνική ΕταιρίαΔιοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως Manager of the Year 2016, στη 15η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, ΚωνσταντίνοςΛαμπρινόπουλος, αναφέρθηκε στην επιτυχία του θεσμού που συμπλήρωσε 15 χρόνια, σε μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία, που συμπληρώνει και αυτή 55 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Όπως είπε, “το 2017 είναι μια χρονιά ορόσημο και για τη χώρα, αφού σήμανε την ουσιαστική λήξη της δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα. Και το ζητούμενο τώρα είναι πώς θα περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, αυτό της ανάπτυξης, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν σε όλα τα πεδία που σηματοδοτούν το δρόμο προς την πρόοδο: εμπιστοσύνη, θεσμούς, αξίες, σχέσεις κράτους - πολιτών κ.ο.κ. Και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα, οι Έλληνες μάνατζερ που έχουν την ευθύνη της διοίκησης, είναι αυτοί που δίνουν τον τόνο και διαμορφώνουν τις συμπεριφορές των νέων γενεών. Γι ΄ αυτό για μας, για την ΕΕΔΕ, για την κοινότητα του ελληνικού μάνατζμεντ, το βραβείο Manager of the Year είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός.”.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά