FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

My Lidl Store App Fill 350x197Η νέα εφαρμογή της Lidl για μικρούς και μεγάλους είναι γεγονός! Δημιουργήσαμε ένα παιχνίδι για κινητά και tablets στο οποίο οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους εικονικό κατάστημα Lidl, να αγοράζουν και να πουλάνε προϊόντα με βάση τις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών τους, να προσλαμβάνουν προσωπικό και να αναθέτουν σε κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά τις δικές του αρμοδιότητες με στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την ικανοποίηση των πελατών.

#FranchiseGR #SuperMarket

Ξεκινώντας από μια υπαίθρια αγορά και εφόσον πληρούν όλες τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις, οι χρήστες θα μπορούν να εξελίσσουν το κατάστημά τους βελτιώνοντας τις υποδομές του, προσθέτοντας χώρο στάθμευσης για τους πελάτες, μετατρέποντας τα καλάθια αγορών σε καρότσια, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων τους και φυσικά επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του καταστήματος. Για όλα αυτά, ο κάθε χρήστης θα λαμβάνει ενημερώσεις και συμβουλές από τον Λουκά Λιντλάκη, τον προσωπικό του βοηθό στο παιχνίδι, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα εκεί για να λύσει τις απορίες στις εκάστοτε δυσκολίες του παιχνιδιού.

Προκειμένου οι χρήστες να κερδίζουν ειδικά κέρματα με τα οποία θα μπορούν να αγοράζουν δομικά υλικά όπως π.χ. πέτρες, ξύλα, γυαλί κτλ. για να χτίσουν το κατάστημα του επόμενου επιπέδου, καλούνται να σκανάρουν συγκεκριμένα προϊόντα από τα καταστήματά μας με τον «Ντετέκτιβ Barcode». Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί για αυτήν τη διαδικασία και θα ανανεώνονται κατά διαστήματα, αποτελούν αγαπημένα προϊόντα διατροφής, ιδιωτικής ετικέτας και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους.

Στόχος της εφαρμογής είναι να προάγουμε τη γνώση μέσα από το παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους από 6 ετών και πάνω, παρουσιάζοντάς τους με έναν διασκεδαστικό τρόπο τις διαδικασίες που βρίσκονται πίσω από κατάστημα Lidl, προάγοντας τη συνετή χρήση των προϊόντων και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και να τους φέρουμε σε επαφή με υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα, οι συσκευασίες των οποίων μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αυτά καταναλωθούν. Αλλά και για τους μεγάλους μας φίλους, είτε αυτοί είναι γονείς είτε απλώς φανατικοί...gamers επιθυμούμε να βελτιώσουνε την αγοραστική τους εμπειρία μέσα στα καταστήματά μας και να τους επικοινωνήσουμε τον πιο διασκεδαστικό και συνάμα επιμορφωτικό μας χαρακτήρα.

Ο Λουκάς Λιντλάκης στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης

Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης και συγκεκριμένα στο κυλικείο του πάρκου μπορείτε να συναντήσετε τον Λουκά Λιντλάκη! Στο χώρο θα υπάρχουν tablet που θα δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην εφαρμογή και να δημιουργήσετε με τη βοήθεια του Λουκά το δικό σας κατάστημα Lidl δοκιμάζοντας παράλληλα να σκανάρετε όλες τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες που παρουσιάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή My Lidl Store σε iOS και Android.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά