FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Volt, watt και ohm... my god! Κάπως έτσι αισθάνονται οι περισσότεροι ατμιστές που μπαίνουν στη διαδικασία να τεστάρουν τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους μέχρι να αγγίξουν την τελειότητα. Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία, σταματήστε να προβληματίζεστε και διαβάστε παρακάτω!

Volt, watt και ohm ηλεκτρονικού τσιγάρου για αρχάριους

Αρχικά να πούμε ότι αν μόλις ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε μια συσκευή με μεταβαλλόμενη ισχύ και ατμοποιητή διαφόρων αντιστάσεων σίγουρα έχετε μια πολύ καλή εμπειρία ατμίσματος ακόμα και αν δε γνωρίζετε από volt, watt και ohm.

Από την άλλη, η γνώση αυτών των τιμών και οι ιδιότητές τους θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα προσαρμόσετε την εμπειρία σας στα μέτρα σας.

Τι είναι τα ohm;

Τα ohm αποτελούν μονάδα μέτρησης της αντίστασης. Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση της ανταλλακτικής κεφαλής του ατμοποιητή σας τόσο περισσότερο ρεύμα τη διαπερνά.

Έτσι η κεφαλή θερμαίνεται περισσότερο και πιο γρήγορα, η παραγωγή ατμού είναι μεγαλύτερη, το throat hit πιο έντονο και ο ατμός είναι συνήθως πιο ζεστός.

Από την άλλη, αυτή η διαδικασία καταναλώνει γρηγορότερα την ενέργεια της μπαταρίας όπως επίσης και περισσότερο υγρό. Άρα, κάνοντας χρήση ενός ατμοποιητή με υψηλότερη αντίσταση θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τι είναι τα volt;

Τα volt είναι η μονάδα μέτρησης της τάσης του ρεύματος της συσκευής σας. Κανονικά και σε απλούς ατμοποιητές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 3,2 – 4,2V.

Τι είναι τα watt;

Τα watt αποτελούν μονάδα μέτρησης της ισχύος του ρεύματος. Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση τόσο χαμηλότερα είναι τα watt.

Ποια τιμή ohm πρέπει να χρησιμοποιώ με τον ατμοποιητή μου;

Παλαιότερα, οι ατμιστές χρησιμοποιούσαν κάποιους σχετικούς εκθετικούς πίνακες προκειμένου να βρίσκουν τις αντίστοιχες τιμές watt ανάλογα με τα volt, οι οποίοι όμως δεν ισχύουν πλέον λόγω της εξέλιξης των ανταλλακτικών κεφαλών.

Τώρα τα πράγματα είναι πιο απλά! Αντί να παιδεύεστε προσπαθώντας να κατανοήσετε τα διάφορα εγχειρίδια που κυκλοφορούν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθείτε τις ενδείξεις που αναγράφονται στις ανταλλακτικές κεφαλές.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι οι vape experts μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουν κάθε απορία που μπορεί να έχετε γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Θα τους βρείτε σε ένα κατάστημα alter ego δίπλα σας!

ALTER EGO FRANCHISE

Η ALTEREGO, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές ALTEREGO, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε και διερευνάτε το franchise στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg== για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά