FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018.

Coffee Island Nitro Fill 200x267Από σήμερα μας σερβίρουν το μοναδικό καφέ Nitro Cold Brew! Πρώτη η αλυσίδα των Καφεκοπτείων των Coffee Island φέρνει στην Ελλάδα το δροσερό αυτό ρόφημα, με γλυκά γευστικά χαρακτηριστικά σοκόλατας και καραμέλας! Διαθέσιμο σε 22 Καφεκοπτεία στην Αθήνα και 5 στην Θεσσαλονίκη.

#FranchiseGR #CoffeeIsland

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANCHISE ΤΩΝ COFFEE ISLAND

Σημείωση admin:

Ο παγωμένος καφές φίλτρου που προκύπτει με τη μέθοδος cold brew έχει συνήθως γλυκό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι και πολύ χαμηλή οξύτητα. Είναι ουσιαστικά ένα συμπύκνωμα καφέ που συχνά αραιώνεται με νερό, γάλα ή κρέμα και μπορεί να σερβιριστεί κατευθείαν πάνω σε πάγο, να αναμιχθεί στο blender με πάγο και άλλα συστατικά ή να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την παρασκευή cocktail.

Η τελευταία τάση είναι να τον παγώνουν στιγμιαία με υγρό άζωτο (nitrogen ή nitro) ώστε να τον σερβίρουν όπως ακριβώς την μπίρα draught! Το nitro cold brew αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα για τους barista που επιδιώκουν τη διαφοροποίηση και επενδύουν σε καινοτόμες -παρασκευές. Για να παρασκευαστεί ένα ρόφημα τύπου nitro, το αρχικό συμπύκνωμα καφέ που προκύπτει με τη μέθοδο cold brew συσκευάζεται σε βαρέλια όμοια με αυτά της μπίρας, από τα οποία αφαιρείται το οξυγόνο. Έτσι, διακόπτεται η διαδικασία οξείδωσης του καφέ και αυξάνει κατά πολύ ο χρόνος της διατηρησιμότητάς του. Κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος, αναμειγνύεται με υγρό άζωτο σε ένα post mix, με την ίδια ακριβώς λογική που ισχύει στο σερβίρισμα της βαρελίσιας μπίρας.

Το άζωτο λειτουργεί ως πυκνωτικό μέσο, εξασφαλίζοντας όγκο και σώμα στα cold brew ροφήματα. Επιπλέον, το άζωτο αμβλύνει τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ. Πρακτικά, η χρήση του αζώτου αλλάζει σχεδόν εξ ολοκλήρου την αντίληψη που έχει ο μέσος καταναλωτής για τον καφέ. Ακόμη και η όψη του δεν παραπέμπει στα καθιερωμένα ροφήματα τύπου freddo ή φραπέ, αλλά στην εικόνα μιας σκουρόχρωμης μπίρας. Μόλις σερβιριστεί, δεν είναι παρά ένα θολό υγρό που παίρνει σταδιακά μαύρο χρώμα, ενώ στην κορυφή του έχει μια ανοιχτόχρωμη, αρκετά συμπαγή κρέμα. Από αρωματικής πλευράς, το nitro cold brew αναδεικνύει εξαιρετικά τα αρώματα του καφέ, ακόμη και με μεγαλύτερη ένταση σε σύγκριση με έναν ζεστό καφέ φίλτρου. Η υφή του είναι πολύ πιο πιο παχιά και κρεμώδης σε σχέση με την αντίστοιχη ενός κρύου καφέ που έχει παρασκευαστεί σε cold drip tower, πλησιάζοντας αυτή του espresso.

Τον τελευταίο χρόνο, οι Αμερικανοί barista και τα μεγάλα cafe επενδύουν στη συσκευασία των ροφημάτων nitro cold brew σε γυάλινες φιάλες, κουτάκια αλουμινίου ή ακόμη και χάρτινες συσκευασίες μιας χρήσης, βάζοντας έτσι τον παγωμένο καφέ φίλτρου στο ψυγείο του μέσου καταναλωτή.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά