fresh line summer 2017aΤο καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ξεκινήσαμε τις εξορμήσεις μας στα κοντινά νησιά. Για μένα η παραλία είναι το αγαπημένο μoυ μέρος και περνάω εκεί τις περισσότερες ώρες στις διακοπές μου. Αλλά η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποβεί επιβλαβείς για το δέρμα μου. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας καθημερινά για να με προστατεύει.

Το αντηλιακό είναι το πρώτο προϊόν που παίρνω μαζί μου σε κάθε εμφάνιση μου στον ήλιο. Για αυτό το διάστημα, το τέλειο αντηλιακό είναι το γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας της Fresh Line Ήφαιστος με 30SPF, αφού μου προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και μου χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου με κάθε εφαρμογή λόγω του ελαίου αβοκάντο και αμυγδαλέλαιου. Στο πρόσωπο μου βάζω την κρέμα προσώπου της Fresh Line Ήφαιστος με 30SPF που προστατεύει το προσωπό μου από τις ακτίνες UVA & UVB, οι οποίες είναι βλαβερές για την επιδερμίδα.

Καλωσορίζουμε το νέο site της μοναδικής Roula Stamatopoulou A Full!!! Η αγαπημένη μου make up artist που μαγικά εντός 5' σε μεταμορφώνει!!!!

Λατρεύω το καλοκαίρι και το τέλειο ηλιοκαμένο δέρμα, γι' αυτό μερικές φόρες το παρακάνω με την έκθεση μου στον ήλιο και η επιδερμίδα μου ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Το ιδανικό για έμενα αυτή τη περίοδο είναι το after sun γαλάκτωμα σώματος της Fresh Line Ήφαιστος, αφού μου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και καταπραΰνει την επιδερμίδα μου μετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ παράλληλα με βοηθάει να διατηρήσω το μαύρισμα μου περισσότερο. Τα πλούσια φυτικά ελαία που περιέχει και το βιολογικό βούτυρο καριτέ, θρέφει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μου μετά την παραλία και με βοηθάει να επαναφέρω την χαμένη λάμψη στο δέρμα μου.

ΠΗΓΗ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά