FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Ab Vasilopulos

Το Pockee, η ελληνική start up διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών σούπερ μάρκετ ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, εταιρία ηγέτης στο χώρο του λιανεμπορίου με πορεία 78 χρόνων, χαρακτηρίζεται από το έντονο ενδιαφέρον της για τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές προσφέρουν. Τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει ένα πελατειακό κοινό εξοικειωμένο με τις νέες τακτικές του digital περιβάλλοντος. Το κοινό αυτό έρχεται να γνωρίσει μια νέα τεχνολογία που στόχο έχει να τον αναδείξει σε έξυπνο αγοραστή (smart shopper).

Το Pockee δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ να εξαργυρώσουν μέσα από την πλατφόρμα της, αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ και να επωφεληθούν από μοναδικά προνόμια. Η πλατφόρμα του Pockee παρέχει προσωποποιημένες προσφορές ανάλογα με το προφίλ των πελατών ώστε να έχουν πρόσβαση σε προφορές που πραγματικά τους ενδιαφέρουν.

Μέχρι σήμερα, το Pockee έχει αναπτύξει συνεργασία με περισσότερες από 30 εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων σούπερ μάρκετ (όπως P&G, Unilever, FrieslandCampina, Μπάρμπα Στάθης κ.ά.), ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 250.000 Ελλήνων καταναλωτών.

Η νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τη δυναμικότητα της πλατφόρμας και τη διείσδυσή της στην αγορά, με όλο και περισσότερους Έλληνες καταναλωτές να την επιλέγουν για να επωφεληθούν από προσφορές σούπερ μάρκετ.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά