Funky Buddha logo 350

Γερμανία και CentrO Oberhausen ο επόμενος σταθμός της Funky Buddha που κατακτά τις ξένες αγορές και εγκαθιδρύεται στις πιο φημισμένες μητροπόλεις το κόσμου.

Η Funky Buddha αναπτύσσεται στον δυναμικό χώρο της fashion business, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, σε δυναμικές γραμμές με προσεγμένες λεπτομέρειες. Η πρόταση franchise της Funky Buddha ξεχωρίζει και διασφαλίζει τους συνεργάτες της, με το εμπορευμα παρακαταθήκη, χωρίς εγγυήσεις, entry fees και royalties, με κορυφαία τεχνογνωσία και υποστήριξη.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Το Σύστημα Franchise της Funky Buddha έχει σχεδιασθεί ώστε κάθε κατάστημα της αλυσίδας να αποτελεί το απόλυτο fashion spot στην περιοχή του και κατ΄ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται τόσο η επιτυχία των δικαιοδόχων της εταιρείας, όσο και η υγιής ανάπτυξη της αλυσίδας, με στόχο να αποτελεί το Νο1 brand στον κλάδο της. Οι δικαιοδόχοι της Funky Buddha απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς και κερδοφόρους, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας να αποτελεί ασπίδα έναντι της κρίσης.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά