FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Βασιλική Θάνου

Γρηγόρης, Αθήνα, Ταύρος, Μοσχάτο

Grec 20160623 143908 Fill 200x355

The stars of Franchising

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Αρχικά, θα ήθελα να αναφέρω ότι η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα έχει σταθεί δίπλα στα καταστήματά της , κάνοντάς μας να αισθανόμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Έχοντας 15ετη εμπειρία στην εταιρεία, 10 χρόνια στην εταιρεία και 5 χρόνια ως δικαιούχος 5 καταστημάτων πλέον και παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε σαν χώρα, η εταιρεία έχει υποστηρίξει τα καταστήματά της, χρησιμοποιώντας στοχευόμενα επιχειρηματικά σχέδια, φέρνοντας ανάπτυξη πωλήσεων.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η ικανοποίηση ενός επιχειρηματία για την εταιρεία που συνεργάζεται, εξαρτάται από την απόδοση που έχουν τα καταστήματά του, αλλά και τις γνώσεις που έχει ο καθένας στο χώρο της εστίασης .Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω ότι όταν αποφάσισα να κάνω ένα ξεκίνημα στον επιχειρηματικό χώρο έχοντας αναλάβει 1 κατάστημα με υψηλές απαιτήσεις και στόχους, δεν θα ήθελα να κρύψω τους φόβους και το ρίσκο που είχα. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου και τις δυσκολίες που προέκυψαν, αναγνώρισα την δύναμη που έχει το σήμα της εταιρείας στο χώρο και αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει να φτάσω τα 5 καταστήματα.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Είναι μια επένδυση η οποία έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία, αρκεί όποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό να μπορέσει να γνωρίσει και να ασχοληθεί με την λειτουργία του καταστήματος. Αυτό άλλωστε είναι και το κλειδί της επιτυχίας των καταστημάτων της Γρηγόρης. Έχοντας λοιπόν ένας νέος τη θέληση να εργαστεί και να αναπτύξει την επιχείρησή του, φυσικά και θα ήταν μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά