FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Σάββας Διακοσάββας

Γρηγόρης, Ρόδος

 Grec DSC 0123 Fill 350x233

The stars of Franchising

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η συνεργασία μου με τη μητρική εταιρεία είναι μια συνεργασία που βασίστηκε από την πρώτη στιγμή στην αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Η επικοινωνία είναι άμεση και με μεγάλη συχνότητα, με όλα τα στελέχη των τμημάτων που αφορούν συγκεκριμένα θέματα που χρήζουν προσοχής. Η υποστήριξη από μόνη της είναι αρκετή για καλύψει τις ανάγκες του καταστήματος μου, αλλά και όποτε χρειάστηκα κάτι παραπάνω, η ανταπόκριση ήταν άμεση, μέσα στα όρια του εφικτού.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η συγκεκριμένη επιχείρηση και συγκεκριμένα η ενασχόληση μου με τον κλάδο της εστίασης από το 2014, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μιας και στο παρελθόν είχα δραστηριότητα σε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο (ένδυση). Μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες της οικονομίας κάτω από τις οποίες η επιχείρηση αναπτύχθηκε. Τα αντανακλαστικά της μητρικής εταιρίας ήταν άμεσα, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου από τις συνθήκες αυτές.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Ασφαλώς και θα το πρότεινα. Δραστηριοποιούμαστε μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον το οποίο μεταβάλλεται διαρκώς, με το ρίσκο κινδύνου να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ένα κατάστημα franchise συνεπάγεται με την στήριξη, το know-how, τις πιστοποιήσεις, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει μία μεγάλη αλυσίδα franchise. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι που μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει ένας νέος επιχειρηματίας σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά