FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Σίμος Στρατής

Coffee Island, Μυτιλήνη

 Fill 200x250

The stars of Franchising

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Άψογη από την πρώτη γνωριμία μέχρι και σήμερα. Εμπιστευτήκαμε τους ανθρώπους της CoffeeIsland και αυτοί είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Με τη συνεχή υποστήριξη όλων των τμημάτων της CoffeeIslandπροχωρούμε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, την θέληση για εξέλιξη, την επιθυμία μας για ποιοτικό προϊόν που να φτάνει σε κάθε σπίτι ή σε κάθε κούπα. Ίσως η λέξη κλειδί είναι το ΜΑΖΙ, γιατί μαζί μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς, τις φιλοδοξίες την ίδια επιθυμία και ανάγκη για ποιότητα. Νιώθω τυχερός που ανήκω στην οικογένεια της CoffeeIsland.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Παρά τις δύσκολες εποχές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στη χώρα μας, εγώ νιώθω αρκετά ευχαριστημένος με αυτή την συνεργασία. Η CoffeeIslandπροσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στο δίκτυο της. Καινοτομώντας και αναζητώντας την ποιότητα πάντα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της η εταιρία και κατ’ επέκταση εμείς, παρατηρούμε τους πελάτες μας να αυξάνονται σταθερά ενώ γινόμαστε η καθημερινή τους αγαπημένη συνήθεια. Μπορώ, λοιπόν, να πω με σιγουριά πως έκανα πολύ καλή επιλογή, επενδύοντας σε ένα brandισχυρό και αξιόπιστο όπως η CoffeeIsland.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Φυσικά και θα πρότεινα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα. Βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή και στο τι ταιριάζει στον καθένα. Καθοριστικής σημασίας είναι να νιώθεις καλά με την μητρική εταιρία και να ταιριάζουν οι απόψεις σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης για εμένα είναι σημαντικό η εταιρία να διατηρήσει την αρχική της ταυτότητα, το όραμα και τις αξίες της και η CoffeeIslandτο έχει πετύχει αυτό.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά