FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Θάνος Καραδήμος, Χάρης Μπελής

Today’s Delicious Stores, Κοζάνη

Today Kozani Fill 350x423

The stars of Franchising

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η συνεργασία με την μητρική εταιρεία από την αρχή βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Οι γνώσεις που μεταφέρουν τα στελέχη  σε εμάς αλλά και στο προσωπικό για την άψογη λειτουργία ενός διπλού καταστήματος όπως είναι το δικό μας ( κατάστημα μικρής λιανικής και καφεστίασης) αποδεικνύονται υπέρ-πολύτιμες. Όλα τα στελέχη της εταιρείας βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας για ότι χρειαστούμε, μας καθοδηγούν με την εμπειρία τους με αποτέλεσμα εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τις κατευθύνσεις που έχουν θεσπιστεί. Με οδηγό μας τα αυστηρά πρότυπα λειτουργίας του καταστήματος, παραγωγής και προετοιμασίας των προϊόντων όπως αυτά ορίζονται από τη μητρική εταιρία, καταφέρνουμε να προσφέρουμε προϊόντα που φτάνουν στον καταναλωτή πάντοτε σε άριστη ποιότητα και αφήνουν ευχαριστημένους πελάτες που μας επισκέπτονται καθημερινά. Κάτι ακόμα που κάνει την συνεργασία μας εξαιρετική είναι η συνεχόμενη αύξηση των παρεχόμενων προϊόντων με τις συνεργασίες που συνάπτει η μητρική εταιρεία με επώνυμα προϊόντα ώστε ο πελάτης να βρίσκει ανεξάντλητες επιλογές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε  το προσωπικό ενδιαφέρον που δείχνουν για το εγχείρημα μας και ο πρόεδρος κ. Μπαμπάτσης Αθανάσιος όπως και η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου κ. Αθανασίου Χρύσανθη από το ξεκίνημα του καταστήματος μας κάτι το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε ασφάλεια και για τα επόμενα βήματα μας ως επιχείρηση.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της επιχείρησης μας στους πρώτους έξι μήνες  λειτουργίας της. Μέσα στους δύσκολους για τη χώρα μας καιρούς η επιλογή μας να συνεργαστούμε με τον Όμιλο TodayGroup, αποδεικνύεται απόλυτα εύστοχη. Η επιχείρηση μας κατέστη κερδοφόρα από τον πρώτο μήνα της λειτουργίας της και συνεχίζει με ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα. Γνωρίζοντας το τι συμβαίνει στην αγορά και στην Ελληνική οικονομία  τα τελευταία χρόνια αυτό πιστεύουμε ότι  είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα. Αυτό συμβαίνει διότι με την καθοδήγηση των στελεχών της εταιρείας προσφέρουμε στους πολίτες της Κοζάνης πληθώρα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας  σε πολύ καλές τιμές και έτσι συμβάλουμε και εμείς με τη σειρά μας στην αναγνωρισιμότητα του BrandToday’sDeliciousStoreστην αγορά και την καθιέρωσης του στη συνείδηση των καταναλωτών ως η πλέον αξιόπιστη επιλογή. Το επιχειρηματικό μας πλάνο πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ότι υπολογίζαμε και αυτό μας δίνει εφόδιο για ακόμη πιο δημιουργική συνέχεια σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise κατάστημα και γιατί;

Ανεπιφύλακτα θα προτείναμε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα franchise αφού πρώτα ερευνήσουν πολύ καλά την αγορά για τις διαθέσιμες εταιρείες. Στην εποχή που ζούμε η γνώση και η καινοτομία είναι πολύ βασικά συστατικά για μια πετυχημένη επένδυση και αυτό μπορεί να σου το προσφέρει μόνο μια άρτια οργανωμένη εταιρεία franchise όπως είναι ο δικός μας όμιλος TodayGroup. Όταν έχεις από πίσω σου την στήριξη άξιων και εμπείρων στελεχών αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια για την πορεία της επένδυσης σου από το να ξεκινήσεις κάτι μόνος σου. Η επιχειρηματικότητα είναι ένας μαραθώνιος και μόνο όταν σε καθοδηγούν ειδικοί μπορείς στις μέρες μας να αντέξεις και να αποδόσεις τα μέγιστα. 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά