FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Πριν από λίγες ημέρες η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ξεκίνησε ένα νέο είδος επιχειρηματικής συνεργασίας αποκτώντας το πρώτο franchise κατάστημα. Μάλιστα τα εγκαίνια του νέου καταστήματος έγιναν πρόσφατα, στις 17 Ιουνίου και βρίσκεται στο Βαθύ της Ιθάκης.

Η εταιρεία που λειτουργεί το νέο κατάστημα γιόρτασε την ημέρα αυτή καλώντας τον κόσμο της περιοχής «να τους κεράσει και να γνωρίσουν την μεγάλη ποικιλία την άριστη ποιότητα και φυσικά τις «τόσο φτηνά όσο πουθενά τιμές μας».

H νέα αυτή εξέλιξη για την Σκλαβενίτης σηματοδοτεί ίσως και μια σημαντική αλλαγή πλεύσης όσον αφορά την επιχειρηματική φιλοσοφία της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν είχε υπάρξει ανάλογη συνεργασία. Αντίθετα, με αυτό τον τρόπο επέκτεινε το δίκτυό της η Μαρινόπουλος σε πολλά μέρη της Ελλάδας, κυρίως λειτουργώντας μικρά καταστήματα στην περιφέρεια.

Η επιχείρηση στο Βαθύ Ιθάκης έχει αρχίσει σταδιακά να συνάπτει συμβάσεις δικαιοχρήσης franchise με εταιρίες οι οποίες συνεργάζονταν με την Μαρινόπουλος

Πρόκειται για το μεγαλύτερο super market στην Ιθάκη με εκθεσιακούς χώρους 470 τ.μ. το οποίο διαθέτει ευρεία ποικιλία προϊόντων .

Καλύπτει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων εξυπηρετώντας επιπλέον- κατά τους καλοκαιρινούς μήνες -τουρίστες και σημαντικό αριθμό από κότερα που καταπλέουν στο νησί.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει το κατάστημα είναι οικογενειακή, απασχολεί 8 εργαζόμενους και διευθύνεται από τον κ. Γιάννη Γεωργουλά ο οποίος συνεργάζονταν με τη Μαρινόπουλος από το 2006.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά