FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

NOBACCO Logo Fill 200x200

Σε τέσσερις ακόμα χώρες μπαίνει το προσεχές χρονικό διάστημα η εταιρεία προϊόντων ατμίσματος, Nobacco, η οποία παρουσίασε στην ελληνική αγορά το ισχυρό της χαρτί, τη νέα συσκευή ατμίσματος Ιsson.

Η στρατηγική της Nobacco επικεντρώνεται στην εξωστρέφεια, έχοντας ήδη παρουσία στη Ρουμανία με δύο ιδιόκτητα σημεία πώλησης αλλά και στη Γερμανία με ένα σημείο διάθεσης στο κρατίδιο Ρηνανίας Βεστφαλίας και προοπτική δημιουργίας έξι ακόμα σημείων πώλησης το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το μοντέλο ανάπτυξης της Nobacco στο εξωτερικό βασίζεται είτε στην ανάπτυξη ιδιόκτητων καταστημάτων όπως στην περίπτωση της Ρουμανίας, είτε στην ανάπτυξη μέσω master franchise ή franchise. Μεταξύ των αγορών - στόχων είναι τόσο η Κύπρος, στην οποία η εταιρεία της οικογένειας Μαρκόπουλου έχει ήδη παρουσία, προς το παρόν μόνο μέσω χονδρικής διάθεσης σε σημεία πώλησης της μεγαλονήσου. Μία ακόμα αγορά ωστόσο, την οποία η επιχείρηση φέρεται να εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή, είναι αυτή των Σκανδιναβικών χωρών, καθώς πρόκειται για κράτη με ιδιαίτερα υψηλή φορολογία στο τσιγάρο, γεγονός που δρα αποτρεπτικά για τους καπνιστές, οι οποίοι αναζητούν λύση στο άτμισμα. Επιπλέο, αγορά η οποία εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του ατμίσματος είναι και η Μεγάλη Βρετανία, η οποία διατηρεί επίσης υψηλή φορολογία στα καπνικά προϊόντα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά