FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Dropslogo

Δημιουργήθηκε το 2011 εν μέσω κρίσης και κατάφερε να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση του κλάδου, ενώ πρόσφατα επέκτεινε τις δραστηριότητες της και εκτός Ελλάδας. 

Η ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων Drops Laundry Services έχει καταφέρει μέσα σε μερικά χρόνια να διαθέτει ένα δίκτυο 14 καταστημάτων, σε 13 περιοχές της Αττικής: Νέο Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πεντέλη, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Κολωνάκι, Πανόρμου, Σπάτα, Αγ. Παρασκευή, Χαϊδάρι, Αιγάλεω. 

Στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, με δύο νέα καταστήματα στη Λεμεσό, προχώρησε η ελληνική εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry.

Η Drops Laundry Services είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα στην Ελλάδα στον κλάδο του καθαρισμού ιματισμού, η οποία ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή αισθητική που εφαρμόζει στα καταστήματά της καθώς και για την πολιτική κοινωνικής ευθύνης που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της. 

Έχει εισάγει στην αγορά την καινοτόμο υπηρεσία Drops Delivery, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν χρόνο στην παράδοση και παραλαβή των ρούχων τους.

Παράλληλα, η υπερσύγχρονη κεντρική μονάδα καθαρισμού στα Σπάτα πληροί όλες τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές καθώς διαθέτει τα πιο πρωτοποριακά μηχανήματα στην Ελληνική αγορά με νέες μεθόδους καθαρισμού φιλικές στο περιβάλλον.
 
Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε την παρουσία της στη Μεγαλόνησο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, επιλέγοντας σημεία «κλειδιά» στην πόλη για τα νέα της καταστήματα όπως η Μέσα Γειτονιά και η Σκλαβενίτης Υπεραγορά Colombia.
 
Η παρουσία της Drops Laundry στην Κύπρο σηματοδοτεί το άνοιγμα της πρωτοπόρας Ελληνικής εταιρείας σε νέες αγορές επιδιώκοντας να προσφέρει τη μοναδική τεχνογνωσία και την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών της και να χτίσει σταδιακά την αλυσίδα της σε περισσότερα σημεία του νησιού.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: «H Κύπρος αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας σε μια χώρα που αγκαλιάζει τις καινοτόμες προσπάθειες και οι πολίτες της οποίας ξέρουν να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν την ποιότητα στις υπηρεσίες που λαμβάνουν».

Να σημειωθεί ότι η εταιρία αναπτύσσεται μέσω franchise, όπου ο απαιτούμενος χώρος μπορεί να μην ξεπερνάει τα 50 τ,.μ. και το κόστος της αρχικής επένδυσης ανβέρχεται περίπου στις 50.000 ευρώ. 

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση του στεγνοκαθαριστηρίου, η επίπλωση και ο εξοπλισμός καθώς και η επένδυση σε αρχικό εμπόρευμα. 

Η εκίμηση σχετικά με την απόσβεση της επένδυσης κυμαίνεται μεταξύ 20 και 22 μήνες λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας και σε μικρότερο διάστημα αν βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες. 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά