FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.

Media Strom Stromata3 Fill 350x128

H MEDIA STROM, νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμη μια φορά καθώς είναι η μόνη ελληνική επιχείρηση και μια από τις δύο σε ολόκληρη την Ευρώπη που διακρίθηκαν τη σημαντική διεθνή πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® Product Class II. Η εν λόγω πιστοποίηση αφορά στην απουσία επιβλαβών υλικών και ουσιών από τα στρώματά της και από όλα τα υλικά που τα απαρτίζουν, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική υπεροχή τους.

Η νέα αυτή σημαντική διάκριση της MEDIA STROM έρχεται να αποδείξει ότι η εταιρεία λειτουργεί με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των καταναλωτών αλλά και τη βέλτιστη δυνατή προστασία του περιβάλλοντος. Το STANDARD 100 by OEKO-TEX® είναι ένα παγκοσμίως ενιαίο, ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για υφάνσιμα ακατέργαστα, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα όλων των επιπέδων επεξεργασίας, καθώς και χρησιμοποιούμενων υλικών αξεσουάρ. Τα κριτήρια ελέγχου που αξιοποιεί συχνά υπερβαίνουν τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές, πιστοποιώντας μια πολύ υψηλή και αποτελεσματική ασφάλεια προϊόντων, χωρίς επιβλαβείς ουσίες και υλικά, φιλικά για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον. Η MEDIA STROM είναι μία από τις 9 εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® Product Class II για όλα τα υλικά που απαρτίζουν τα προϊόντα της.

Η διεθνής αυτή αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από επίσημες πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας MEDIA STROM απέναντι στον καταναλωτή, σε σχέση με ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας. Χαρακτηριστικά, ο Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου διαθέτει Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία στρωμάτων, κρεβατιών και λοιπών ειδών ύπνου. Παράλληλα, έχει λάβει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης ISO 14698-1:2003 και ISO 14698-2:2003 για την καθαριότητα και την υγιεινή στον χώρο παραγωγής των προϊόντων της, ενώ εγγυάται τη 10ετή αντοχή των στρωμάτων της βάσει του προτύπου EN 1957:2012. Τέλος, μεριμνά για το ανθρώπινο δυναμικό της, διαθέτοντας επίσης Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας της Εργασίας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1801:2008/ OHSAS 18001:2007.

Επικυρώνοντας την αξία της MEDIA STROM, η διεθνής πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® αποτελεί μια ακόμη εγγύηση ποιότητας για τον «Επίσημο Χορηγό Καλού Ύπνου», κατατάσσοντάς τα στρώματά του στην κορυφή παγκοσμίως, ως απόλυτα ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά