FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Sklavenitis Store Fill 350x215

Ήδη τα δύο πρώτα καταστήματα franchise Σκλαβενίτης λειτουργούν σε Ιθάκη και Κρήτη ενώ ένα ακόμη πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη. Και έπεται συνέχεια, όπως αναφέρουν στο Capital.gr πηγές οι οποίες έχουν γνώση του θέματος. Για να "τρέξει” το συγκεκριμένο project, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα στα κεντρικά της Σκλαβενίτης.

Τα συγκεκριμένα τρία καταστήματα "ανήκαν" στον στόλο του δικτύου των 150 και πλέον καταστημάτων franchise που συνεργάζονταν με την αλυσίδα Μαρινόπουλος, οι συμβάσεις των οποίων δεν μεταφέρθηκαν στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Η απόφαση της Σκλαβενίτης να ενεργοποιηθεί επιχειρηματικά και στο κομμάτι της δικαιόχρησης συνδέεται, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με την ανάγκη της να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη με καταστήματα γειτονιάς και σε γεωγραφικές περιοχές οι οποίες παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον. Στην περίπτωση, της Ιθάκης και της Κρήτης, η αλυσίδα, "ποντάρει” και στον τουρισμό. Στη δε πυκνοκατοικημένη Θεσσαλονίκη, μέσω αυτής της κίνησης θα επιδιώξει να καλύψει ακόμη μεγαλύτερη "επιφάνεια”, σε μια περιοχή όπου ο βασικός της ανταγωνιστής, η Δ. Μασούτης, είναι ισχυρή και έχει μεγάλη έκθεση.

Επιπλέον επιδιώκει να αποκτήσει, όπως άλλωστε κάνει και ο ανταγωνισμός, πρόσβαση στις τοπικές κοινωνίες μέσω ντόπιου επιχειρηματία. Στην περίπτωση της Σκλαβενίτης αυτό φαίνεται να έχει μια επιπλέον αξία. Το brand Σκλαβενίτης, αν και γνωστό, δεν είναι ισχυρό στη συνείδηση του καταναλωτή που ζει στην περιφέρεια, όσο είναι στην Αττική, κάτι που επιδιώκε να αλλάξει στο άμεσο μέλλον για να πιάσει και τους στόχους που έχει θέσει. Επίσης, επιτυγχάνει γεωγραφική διασπορά, χωρίς να χρειάζεται να "κατέβει" σε αυτές τις περιοχές επενδυτικά, ενισχύει τον τζίρο της ποντάροντας και στον τουρισμό. Ειδικότερα και σε ότι αφορά τις τουριστικές περιοχές αρκετά καταστήματα franchise, λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο και κάποια εξ αυτών επτά ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή και τις Κυριακές. Οπότε δεν αποκλείεται π.χ. στην Ιθάκη ή στην Κρήτη, το brand franchise Σκλαβενίτης, να παραμένει ανοικτό κάποιες Κυριακές τον χρόνο και δη τις Κυριακές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά